§ 50 Elinvoimapalvelujen toimialan laskujen hyväksyjät 19.6.2023 alkaen

Lataa 

ROIDno-2022-4742

Päätöspäivämäärä

19.6.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Rovaniemen kaupungin hallintosääntö (Kv 24.1.2022) 26 §

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin hallintosäännön 26 §:n mukaan toimialajohtaja tai määrämänsä hyväksyy kaikki toimialaansa koskevat laskut.

Kaupunginhallituksen 19.12.2022 446 § hyväksymien talousarvion täytääntöönpano-ohjeiden mukaan tositteiden hyväksyjän tulee varmistua siitä, että vastaanottotarkastus on tullut suoritetuksi ja tosite on oikein tiliöity. Laskusta on käytävä ilmi, että se kuuluu kaupungin maksettavaksi ja että siinä on riittävä yksilöinti ja alv-merkintä. Hyväksyjän on huolehdittava siitä, että laskut käsitellään ja hyväksytään viipymättä avoinna olevalle kirjanpitokaudelle tositepäivän mukaan, jotta kirjanpito saadaan suljettua talouden seurannan aikataulun mukaisesti.

Liitteessä 1 elinvoiman toimialan kustannuspaikkojen hyväksyjät 3.4.2023 alkaen. Liitettä viranhaltijapäätökseltä 3.4.2023 on tarkennettu lisäämällä hyväksyjäksi määräaikainen hallintopäällikkö Katja Mäntylä, sekä toimialajohtaja Jaakko Rantsin sijaiseksi Samppa Määttä. Lisäksi on lisätty elinkeino- ja työllisyyspalvelujen laskujen hyväksyjien sijaiset.

Päätös

Päätän määrätä elinvoiman toimialan laskujen hyväksyjät ja varahyväksyjät liitteen 1 mukaisesti. Toimivaltuudet talousjärjestelmiin tulee päivittää niin, että ne vastaavat liitteen mukaisia toimivaltarajoja.

Allekirjoitus

Vs. toimialajohtaja Samppa Määttä

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut