§ 52 Toimialajohtajan sijainen 26.6.-29.6.2023

Lataa 

ROIDno-2021-2794

Päätöspäivämäärä

19.6.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Rovaniemen kaupungin hallintosääntö 25 §.

Kuvaus

Elinvoimapalvelujen kesän 2023 sijaisuudet on määritelty toimialajohtajan viranhaltijapäätöksellä 29.4.2023 § 29. Tehtyä päätöstä on syytä täydentää toimialajohtajan sijaisen osalta, koska aikavälille 26.6.-29.6.2023 sijaisuutta ei ole määritelty aiemmassa päätöksessä. Ympäristövalvonnan palvelualuepäällikkö Erkki Lehtoniemen kanssa on keskusteltu sijaisuuden hoitamisesta kyseisenä aikana. Muutoin kesän sijaisuudet voidaan hoitaa aiemman päätöksen mukaisesti. 

Sijaiseksi määrätty henkilö huolehtii sijaistamansa toimialan, palvelualueen ja/tai yksikön hallinnollisista asioista ja esimiestehtävien hoitamisesta sekä hyväksyy yksikön tositteet ja laskut,​ jollei toimivaltaa ole muuten erikseen delegoitu. Lisäksi sijaisen tulee huolehtia niistä kunkin yksikön erityistehtäviin liittyvistä asioista,​ joista esimies on hänen kanssaan erikseen sopinut. 

Elinvoimapalvelujen toimialan johdon sijaisuuksista kesän 2023 ajaksi on sovittu toimialan johtoryhmässä.

 

Päätös

Päätän, että ympäristövalvonnan palvelualuepäällikkö Erkki Lehtoniemi toimii elinvoimapalveluiden toimialan toimialajohtajan sijaisena 26.6.-29.6.2023 välisenä aikana. Sijaiseksi määrätty henkilö huolehtii sijaistamansa toimialan hallinnollisista asioista ja esimiestehtävien hoitamisesta sekä hyväksyy yksikön tositteet ja laskut, jollei toimivaltaa ole erikseen delegoitu.

Allekirjoitus

vs. toimialajohtaja Samppa Määttä

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut