§ 20 Kairatie 75 kokoustilan A1064 induktiosilmukka- ja äänentoistojärjestelmän pienhankinta

Lataa 

ROIDno-2023-460

Päätöspäivämäärä

19.6.2023

Päätöksen tekijä

Tilapalvelupäällikkö

Kuvaus

Tilapalvelukeskus on vuokrannut kaupungintalon väistötilat Rovaniemen koulutuskuntayhtymältä osoitteessa Kairatie 75, 96190 Rovaniemi. Kiinteistössä on useita kokoustiloja, joissa järjestetään myös toimielinten kokouksia.

Tilapalvelukeskus on tilannut kokoustilaan A1064 kuuloesteettömyyskartoituksen, kun edellä mainittu tila sijaitsee katutasossa ja jonne on esteetön kulku. Tehdyn selvityksen perusteella kokoustilan äänensiirtoa tulee parantaa, jotta tilasta saadaan myös kuuloesteetön. Tilapalvelukeskus on pyytänyt tarjouksen induktiosilmukkajärjestelmästä ja äänentoistoratkaisusta Qlu Oy:ltä.

Qlu Oy on toteuttanut äänensiirron parantamisratkaisuja useissa julkisissa rakennuksissa eri puolilla Suomea ja myös Rovaniemellä ja ratkaisujen avulla tilat on saatu kuuloesteettömiksi. Tarjotun induktiosilmukkajärjestelmän ja äänentoistoratkaisun hankinta kokoustilaan A1064 mahdollistaa Vammais- ja Vanhusneuvostojen sekä muiden toimielinten esteettömien kokousten järjestämisen edellä mainitussa tilassa. Asennuksille annetaan kolmen (3) vuoden takuu ja jatkossa järjestelmiä ylläpidetään säännöllisesti.

Päätös

Päätän hankkia Kairatie 75 kokoustilan A1064 Qlu Oy:n tarjouksen mukaisesti induktiosilmukkajärjestelmän hintaan 5.995,18 euroa ja äänentoistoratkaisun hintaan 11.549,96 euroa alv. 0 % asennettuna.

Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon 60.000 euroa.

Allekirjoitus

Tilapalvelupäällikkö Pekka Latvala

Organisaatiotieto

Omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut