§ 61 Sairauspoissaoloista ennakoivaan työkykyjohtamiseen -hankkeeseen liittyvä palveluhankinta

Lataa 

ROIDno-2023-633

Päätöspäivämäärä

22.6.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hankinnan arvo alittaa hankintalain mukaisen kansallisen kynnysarvon. Rovaniemen kaupungin pienhankintaohjeiden mukaan hankinnan voi suorittaa suorahankintana kilpailuttamatta, mikäli tuote tai palvelu ostetaan pilottikäyttöön määräajaksi. 

Kj 28.2.2023 § 8

 

Kuvaus

Rovaniemen kaupunki on saanut rahoituksen Kevalta Sairauspoissaoloista ennakoivaan työkykyjohtamiseen -hankkeen toteuttamiseen. Hankkeen keskeinen tavoite on sekä vähentää sairauslomia että tukea työssä jatkamista mielenterveyssyistä johtuvissa tilanteissa. Hanke kehittää ja pilotoi uudenlaista mallia, jossa riittävän ajoissa tunnistetaan tilanteet, joissa voidaan tukea työntekijöiden työssä jaksamista ilman pitkittyneitä sairauslomia. Hanke tuottaa siten sekä kaupungin työpaikoille, esihenkilöille että työterveyshuollolle uudenlaisen mallin sekä työvälineet johtaa henkilöstön työkykyä.

Hankehakemus on laadittu kaupungin ja Coronaria Terameri Oy:n yhteistyönä. Hankkeen toteuttamiseen liittyen on tarkoituksenmukaista hankkia laadittavan sopimuksen puitteissa pilotoitava palvelu Coronaria Terameri Oy:ltä. 

Sopimuksen arvo on 24 800 euroa + alv ja lisäksi konsultin matkakustannuksiin varataan maksimissaan 4000 euroa toteutuneiden kulujen mukaisesti. Hankinnan kokonaishinnan on arvioitu olevan kohtuullinen.

 

Päätös

Päätän hyväksyä pilotoitavaan palveluun liittyvän hankinnan Coronaria Terameri Oy:ltä.

 

Allekirjoitus

Henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut