§ 61 Korundi-salin mikserin ja lavarasian hankinta

Lataa 

ROIDno-2023-423

Päätöspäivämäärä

14.7.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Kuvaus

Kulttuurituottaja Hannu Raudaskoski:

Korundin äänentoiston uusintaan liittyy äänentoistoon tarvittavien mikserin ja lavarasian hankinta. Hankintaprosessi on käynnistynyt joulukuussa 2022 jolloin laitteet on päätetty hankkia Atealta, joka on Rovaniemen kaupungin hankintapaikka. Atea ei kuitenkaan ole kyennyt ilmoittamaan minkäänlaista aikataulua laitteiden toimittamiselle, eikä se myöskään ole tiedottanut tästä tilaajaa ajoissa. Laitteet ovat olennainen osa salin äänentoistoa ja ne olisi tarvittu pikimmiten jo alkukeväästä 2023 jolloin laitteita jouduttiin vuokraamaan. 

Hankittava laitetekniikka on oleellinen osa Korundissa järjestettävien konserttien ja muiden tapahtumien mahdollistamiseksi. Kustannustehokkain ratkaisu tilaajan näkemyksen mukaan on hankkia omat laitteet vuokraamisen sijaan. Maailmanlaajuisesta akuutista komponenttipulasta johtuen ammattitasoisten, tilaajan tarpeisiin soveltuvien laitteiden saatavuus on todella vähäinen joten hankinta tehdään ilman kilpailutusta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta, johon sovelletaan kaupungin pienhankintaohjeita. Laitteiden hankinnalla on jo kiire, joka ei johdu hankkivasta yksiköstä. Näin ollen laitteet hankitaan pienhankintaohjeiden mukaisesti suorahankintana.

Esitän, että Korundi-salin äänentoistoon liittyvät mikseri ja lavarasia hankitaan F-musiikki/F-Pro esitystekniikalta yhteishintaan 16 300 € (alv 0%).  

 

Päätös

Päätän, että Korundi-salin äänentoistoon liittyvät mikseri ja lavarasia hankitaan F-musiikki/F-Pro esitystekniikalta yhteishintaan 16 300 € (alv 0%).  

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut