§ 8 Kohdeavustus/Cosmos Dance Crew

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

20.7.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Cosmos Dance Crew on hakenut kohdeavustusta 21.10.2023 Rovaniemellä järjestettävän K-Soppa tapahtuman tilavuokra-, äänitekniikka-, teosto- ja koristekuluihin. 

Tapahtuma on suunnattu Korealaisesta populaarikulttuurista kiinnostuneille, erityisesti nuorille. Tapahtuma saa yleisöä myös muualta Suomesta ja erityisesti Rovaniemen lähialueilta. Tapahtumaa järjestävät paikalliset nuoret vapaaehtoisina. Tapahtuma sisältää tanssi- ja musiikkiesityksiä, puheohjelmia ja kilpailuja. Tapahtumassa myös paikallisilla taiteilijoilla mahdollisuus myydä omia tuotteitaan. Tapahtumaan tehdään työpajamuotoisesti koristeita syksyllä.

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.

Nuorisotoiminnan koordinaattori Iida Kutuniva

Esitän, että Cosmos Dance Crew:lle myönnetään kohdeavustusta 500 euroa K-Soppa tapahtuman tilavuokra-, äänitekniikka-, teosto- ja koristekuluihin. 

Kuitit ja raportti tapahtumasta tulee toimittaa 18.12.2023 mennessä avustuksen maksamista varten, sähköpostitse Satu Juujärvelle: satu.juujarvi@rovaniemi.fi
 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Cosmos Dance Crew:lle myönnetään kohdeavustusta 500 euroa K-Soppa tapahtuman tilavuokra-, äänitekniikka-, teosto- ja koristekuluihin. 
 

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut