§ 9 Nuorisotoiminnan koordinaattori/määräaikaisen toimen täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-2617

Päätöspäivämäärä

25.7.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Päätöksen peruste

Jatta Kunnari täyttää nuorisotoiminnan koordinaattorin toimen kelpoisuusvaatimuksen, hänellä on yhteisöpedagogin tutkinto. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan tehtävään.
 

Kuvaus

Nuorisotoiminnan koordinaattori Minna Laakko: 

Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluissa on ollut haettavana nuorisotoiminnan koordinaattorin määräaikainen toimi Nuorten jengiytymisen ja rikollisuuden ehkäiseminen- hankkeeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus nuorten parissa tehdystä työstä.

Nuorisotoiminnan koordinaattorin määräaikainen toimi on ollut haettavana sähköisesti 14.7.2023 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin intra- ja internetsivuilla sekä työ- ja elinkeinopalveluiden www-sivuilla. Määräaikaan mennessä saapui 8 hakemusta. Haastattelut pidettiin 19.7.2023. Haastatteluryhmään kuuluivat nuorisotoiminnan koordinaattori Minna Laakko ja toimistosihteeri Satu Juujärvi.

Haastatteluryhmä esittää, että nuorisotoiminnan koordinaattorin määräaikaiseen toimeen ajalle 1.9.2023 - 31.8.2024 valitaan yhteisöpedagogi Jatta Kunnari.Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 
 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti nuorisotoiminnan koordinaattorin määräaikaiseen toimeen  (ajalle 1.9.2023-31.8.204) Jatta Kunnari. 
 

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut