§ 1 Sadonkorjuumarkkinoiden teltan hankinta

Lataa 

ROIDno-2023-2561

Päätöspäivämäärä

6.7.2023

Päätöksen tekijä

Alueellisten palvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Hankinnan valintaperusteena on tarjoukseltaan halvin hinta, 5.830 euroa. Tarjouksen jätti Marrent Oy.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungilla/alueellisilla palveluilla ja Rovaniemen Kotiseutuyhdistys Totto ry:llä on yhteistyösopimus Sadonkorjuumarkkinoiden järjestämisestä vuosina 2023-​2025 Rovaniemen Kotiseutumuseon pihapiirissä. Rovaniemi-viikolle ajoittuvat Sadonkorjuumarkkinat pidetään 9.-10.9.23.Yhteistyösopimuksen mukaan kaupunki/alueelliset palvelut hankkii markkinateltan ja teltan maapohjan katteen niiden pystytyksineen,​ asennuksineen ja purkamisineen sekä hankkii tarvittavat koottavat myyntipöydät.

Tilaaja on pyytänyt sähköpostitse tarjousta markkinateltasta kolmelta yritykseltä: MSP Event Oy, Kataja Event ja Marrent Oy.Tarjoukseen pyydettiin sisällyttämään lisäksi pieni tapahtumateltta ja jäteastiat. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon (60 000 €) alittava pienhankinta ja hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita. Saaduista kolmesta tarjouksesta Marrent Oy:n tarjous oli hinnaltaan edullisin, 5.830 euroa (+ALV24%). Tarjoukseen kuuluu lisäksi yhden vuoden lisäoptio vuodelle 2024.

 

Päätös

Päätän hankkia Sadonkorjuumarkkinoiden markkinateltan edullisimman tarjouksen antaneelta Marrent Oy:ltä. Hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo on 5.830 euroa

Allekirjoitus

Anne Puroaho, alueellisten palvelujen päällikkö

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut