§ 24 Kaupunginjohtajan assistentin nimikkeen muuttaminen

Lataa 

ROIDno-2023-2571

Päätöspäivämäärä

6.7.2023

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

HS 55 §

Kuvaus

Konsernihallinnon päätöksenteon ja johdon palveluissa on tällä hetkellä kaksi kaupunginjohtajan assistentin toimea. Assistenttiresurssin työn kehittämiseksi on tarvetta organisoida assistenttien tehtäviä uudelleen ja selkeyttää heidän tehtäväkuviaan. 

Tähän liittyen kaupunginjohtajan assistentin (17636001) tehtävänkuvaus on päivitetty ja keskeisiä tehtäviä ovat mm.vastuu kaupungin edustustilaisuuksien ja erilaisten vierailuiden järjestämisestä ja näiden kehittämisestä, huolehtiminen luottamushenkilöjohdon koulutus- ja matkavarauksista sekä muista niihin liittyvistä tehtävistä sekä matkustusasioiden yhdyshenkilönä toimiminen koko organisaatiossa ja matkavarausohjelman pääkäyttäjänä toimiminen. Tehtävänkuvaus on käyty läpi ja hyväksytty esimiehen ja työntekijän välillä 3.7.2023.

Muutettuun tehtävänkuvaukseen nähden kaupunginjohtajan assistentin toimen 17636001 tehtävänimike ei kuvaa nykyisiä tehtäviä. Koska nimikkeiden tulee vastata tehtävien todellista sisältöä ja olla yleisesti kunta-alalla ja ko. tehtäväalueella käytössä esitän, että kaupunginjohtajan assistentin toimen 17636001 nimike muutetaan 10.7.2023 nimikkeeksi johdon sihteeri. 

 

 

 

Päätös

Kaupunginjohtajan assistentin toimen nimike muutetaan johdon sihteeriksi 10.7.2023 alkaen.

Allekirjoitus

Vs. vastuualuepäällikkö, henkilöstö ja hallintopalvelut Johanna Aho

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut