§ 64 Nuoriso-ohjaajan toimen (vakanssinumero 36435019) täyttö

Lataa 

ROIDno-2021-2680

Päätöspäivämäärä

9.8.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Tiina Rantalankila täyttää nuoriso-ohjaajan/joustava perusopetus toimen kelpoisuusvaatimuksen,​ hänellä on sosionomin (AMK) tutkinto. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan tehtävään.

Kuvaus

Nuorisopalvelujen koordinaattori Rauno Savela:

Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluissa on jäänyt avoimeksi nuoriso-ohjaajan/joustava perusopetus toimi (vakanssi nro 36435019). Palvelualuepäällikkö on myöntänyt toimelle täyttöluvan (11.07.2023​ §57).

Nuoriso-ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena oli vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Nuoriso-ohjaajan toimi on ollut haettavana sähköisesti 28.07.2023 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin intra-​ ja internetsivuilla sekä työ-​ ja elinkeinopalveluiden www-​sivuilla.  Hakumenettely toteutettiin anonyymina rekrytointina. Määräaikaan mennessä saapui 13 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin 4 hakijaa. Yksi hakijoista ilmoitti jäävänsä pois haastattelusta. Toinen hakijoista ei saapunut haastatteluun, eikä yhteyttä uuden ajan sopimiseksi saatu. Haastattelut järjestettiin 03.08.2023. Haastatteluryhmään kuuluivat koordinaattori Rauno Savela, koordinaattori Jenni Rinnekangas ja toimistosihteeri Satu Juujärvi.

Haastatteluryhmä esittää, että nuoriso-ohjaajan/joustava perusopetus toimeen (vakanssi nro 36435019) valitaan sosionomi (AMK) Tiina Rantalankila.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja huumausainetestin tulos.

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti nuoriso-ohjaajan/joustava perusopetus toimeen (vakanssi nro 36435019) sosionomi (AMK) Tiina Rantalankila.

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut