§ 70 Kirjastonhoitajan toimen (vakanssinro 71715001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-2391

Päätöspäivämäärä

1.9.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Elina Hokkanen täyttää kirjastonhoitajan toimen kelpoisuusehdot. Hänellä on toimeen soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy vaaditut kirjastoalan opinnot. Tutkinnon lisäksi Hokkasella on monipuolisesti kokemusta kirjastonhoitajan työtehtävistä. Hokkanen on myös haastattelussa osoittanut soveltuvuutensa tehtävään. 

Kuvaus

Kirjastonjohtaja Nina Sipola

Kirjastonhoitajan toimi (vakanssinro 71715001) on ollut haettavana 20.8.2023  mennessä sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla, Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Hakumenettely toteutettiin anonyyminä rekrytointinä. Palvelualuepäällikkö on myöntänyt toimelle täyttöluvan (14.07.2023​ §60). Toimi sisältyy kaupunginkirjaston henkilöstösuunnitelmaan ja sille on varattu määräraha kirjaston talousarvioon.

Kirjastonhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan korkeakoulutasoiset opinnot.  Hakijalta toivottiin myös kokemusta kirjastonhoitajan tehtävistä.

Toimeen saapui määräaikaan mennessä 32 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin kuusi henkilöä. Haastattelut järjestettiin 28.8.2023 Rovaniemen kaupungin pääkirjastolla. Haastattelyryhmään kuuluivat Kirjastonjohtaja Nina Sipola, asiakaspalvelupäällikkö Helena Kokko ja kirjastosihteeri Meeri Suominen. 

Esitän, että avoinna olevaan kirjastonhoitajan toimeen (vakanssinro 71715001) valitaan FM Elina Hokkanen ja hänen kieltäytymisensä varalle FM Kaisa Numminen.

 

 

Päätös

Päätän valita kirjastonhoitajan toimeen (vakanssinro 71715001) FM Elina Hokkasen ja hänen kieltäytymisensä varalle FM Kaisa Nummisen. Tehtävän vastaanotto on 1.10.2023. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

 

Allekirjoitus

Merja Tervo
Palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut