§ 12 Hyvinvoinnin teemavuoden verkostotapahtuman työpajan fasilitoinnin hankinta

Lataa 

ROIDno-2023-2714

Päätöspäivämäärä

10.8.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginsihteeri

Päätöksen peruste

Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeet 10.1.2018.

Kuvaus

​​​​​Päätöksenteon ja johdon palvelut toteuttavat yhteistyössä Rovaniemen Neuvokkaan kanssa osana hyvinvoinnin teemavuotta 2023 toimijamessut ja työpajan kunnassa lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa toimiville. 

Messujen suuren osallistujamäärän ja laajuuden vuoksi on työpajan fasilitoinnille tarve hankkia ulkoinen suunnittelija ja toteuttaja. Työpajan fasilitoinnista ja siihen liittyvästä suunnittelusta, työpajan tulosten kokoamisesta ja tulosten esittelystä on pyydetty tarjouksia seuraavilta tahoilta: Osana yhteistä ratkaisua Oy, Arctic Factory, Grape People Finland Oy, Kaltio Creative Oy ja Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut.

Tarjousten viimeinen jättöaika oli tiistaina 25.7.2023. Tarjouksia määräajassa jättivät Kaltio Creative Oy ja Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut ja molemmat tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia. 

Saaduista kahdesta tarjouksesta Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelujen tarjous oli hinnaltaan edullisin, 2500€ + alv 24%. Kaltio Creative Oy:n tarjous oli 3400€ + ALV 24%.

 

 

Päätös

Päätän, että fasilitointi toimijamessujen työpajan hankitaan Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluilta.

Allekirjoitus

Kaupunginsihteeri, Eeva-Maarit Kujala

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut