§ 27 Yrityskehittäjän- uuden vakanssin täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2023-2831

Päätöspäivämäärä

18.8.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Palvelualuepäällikkö päättää alaisensa organisaation henkilöstövalinnoista niiltä osin, kun toimivalta ei ole yksikön esimiehellä (henkilöstöasioiden delegointi elinvoimapalvelut toimialalla 16.2.2021).

Hakuasiakirjojen, niistä laaditun ansiovertailun ja suoritettujen haastattelujen perusteella toiseen yrityskehittäjän avoimeen vakanssiin valitaan tradenomi (ylempi AMK) Petri Kumpu. Hänellä on yrityskehittäjän työhön hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet antava ylempi korkeakoulututkinto. Kummulla on  pitkä kokemus laskentatoimesta tilinpäätöstaitoisena kirjanpitäjänä sekä verohallinnossa erilaisissa tehtävissä. Hänellä on erinomainen osaaminen yhtiömuodoista, verotuksesta sekä niihin liittyvästä neuvontatyöstä. Hakijalla on pitkäaikainen ja laaja kokemus yritysrajapinnasta ja laaja toimialakokemus. Kummulla on  myös opettajakokemusta verotuksesta sekä pedagoginen pätevyys josta on hyötyä yritysten neuvonnassa. Kummulla on tarvittavaa laskentatoimen osaamista ja hän tuntee riittävästi yritysten eri rahoitus- ja tukimahdollisuuksia. Aiemman työkokemuksensa kautta Kummulla on osaamista kannattavuus-, investointi ja rahoituslaskelmien tekemisestä. Haastattelun perusteella Kumpu täyttää myös muut tehtävässä onnistumisen edellytykset.

 

 

Kuvaus

Elinkeinot ja työllisyys -palvelualueella on ollut haettavana kaksi yrityskehittäjän toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää. Toimet olivat haettavana 1.6.2023 alkaen ja hakukuulutus oli nähtävillä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi,​ Rovaniemen kaupungin nettisivuilla sekä TE-​toimiston sivuilla. Hakuaika alkoi 1.6.2023 ja päättyi 30.7.2023. Rekrytointi toteutettiin anonyymina rekrytointina.

Määräajassa tehtäviin haki 51 hakijaa, joista 45 täytti toimen kelpoisuusehdot. 

Haastatteluun valittiin seitsemän hakijaa hakuasiakirjojen sekä aiemman työkokemuksen ja koulutuksen perusteella. Yksi haastatteluun valituista ilmoitti ennen haastattelua haluavansa keskeyttää hakuprosessin.

Haastatteluun valittiin hakijat, joilla oli aiempaa työkokemusta ja osaamista laskentatoimesta, neuvontatyöstä sekä verotuksesta.  

Haastattelut pidettiin 14. - 15.8.2023. Haastattelijoina toimivat palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu sekä yrityskehittäjät Marko Merkkiniemi ja Matti Impiö.

Päätös

Päätän että yrityskehittäjän toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitaan tradenomi (ylempi AMK) Petri Kumpu.

Aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa työn aloituspäivämäärästä lukien.

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut