§ 75 Napapiirin monitoimitalon valvontatehtävät

Lataa 

ROIDno-2023-2165

Päätöspäivämäärä

21.8.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hankinnan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka perusteena on hankintailmoituksessa ja tarjouspyynnössä ilmoitetut perusteet. Tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen kattohinta oli 221 120,00 euroa (alv 0 %). Tarjouksen kattohintaan sisältyy työtä yhteensä 2 640 h. Työn tuntihinnaksi muodostuu näin ollen noin 83,76 euroa/h. Koska soveltuvuusehdot täyttäviä tarjouksia oli ainoastaan yksi, ei tarjoustenvertailua tarvinnut suorittaa ja saapuneen tarjouksen tarjoushintaa voitiin pitää kohtuullisena.

 

 

Kuvaus

Valmistelija

Juha Välitalo, rakennuspäällikkö, juha.valitalo@rovaniemi.fi

Hankinnan kohde

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus on pyytänyt tarjouksia Napapiirin monitoimitalon valvontatehtävistä.

Hankinnan sopimuskausi

Hankinnan sopimuskausi on 30.8.2023 – 30.8.2030.

Ilmoitus- ja hankintamenettely

Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä palveluhankinta, johon sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä. Hankintamenettelynä on ollut avoin menettely. Hankinnasta on julkaistu 30.6.2023 hankintailmoitus HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö on julkaistu myös Tarjouspalvelussa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/rovaniemi sekä Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla. Tarjoukset tuli jättää 11.8.2023 klo: 12:00 mennessä.

Tarjoajat

Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti:

A-Insinöörit Lappi Oy:n ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n ryhmittymä

Rakennuttajapalvelut Jarjotek Oy, AFRY Buildings Finland Oy ja SL Nissilä Oy:n ryhmittymä

 

Tarjoajan kelpoisuus

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajan tuli täyttää tarjouspyynnössä kelpoisuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan vaiheeseen. Tarjoajat vakuuttivat täyttävänsä kaikki lakisääteiset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset kelpoisuudelle asetetut vaatimukset vastaamalla vaatimuksiin ”Kyllä”. Tilaaja selvittää tarjoajalta pyydetyt selvitykset ja todistukset ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Soveltuvuusvaatimuksien osalta todettiin ryhmittymästä Rakennuttajapalvelut Jarjotek Oy, AFRY Buildings Finland Oy ja SL Nissilä Oy seuraavaa:

  • tarjoajan referenssit (liite 4) eivät täytä asetettuja soveltuvuusvaatimuksia, kohteita ei ole vaadittua määrää
  • puhtaudenhallintakoordinaattorin ja tämän varahenkilö eivät täytä soveltuvuusvaatimuksia henkilösertifikaatin osalta

Edellä mainitun johdosta tarjoajan tarjous suljettiin pois tarjouskilpailusta soveltumattomana.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus. Soveltuvuusvaatimukset täyttävän tarjoajan tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

 

Päätös

Päätän hankkia Napapiirin monitoimitalon rakennuttaja- ja valvontatehtävät A-Insinöörit Lappi Oy:n ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n ryhmittymältä tarjouksen mukaiseen kattohintaan 221 120,00 euroa (alv 0 %). Hankintapäätöksen saatua lainvoiman, solmitaan hankinnasta tarjouspyynnön mukainen hankintasopimus.

 

Allekirjoitus

Henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut