§ 81 Lakimiehen viran kelpoisuusehdon muutos ja viran julistaminen uudelleen haettavaksi

Lataa 

ROIDno-2023-2712

Päätöspäivämäärä

12.9.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

HS 53 §

Kaupunginjohtaja 28.2.2023 / 8 §

HS 55 §

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin laki- ja hankintapalveluiden lakimiehen virka on ollut julkisesti haettavana 7.8.- 4.9.2023. Viran kelpoisuusehtona on ollut muu ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto, kolmen vuoden työkokemus lakimiestehtävistä sekä perehtyneisyys liikennekysymyksiin. Virkaan saatiin määräajassa kolme hakemusta, joista ainoastaan yksi hakija täytti asetetut kelpoisuusvaatimukset.

Ottaen huomioon hakijoiden niukan määrä, on kelpoisuusehtoa tarkasteltu uudeleen. Jotta virka saadaan täytettyä, muutetaan työkokemusta koskevaa siten, että kelpoisuusehtona on kolmen vuoden työkokemuksen sijaan vuoden työkokemus lakimiestehtävistä.

 

Päätös

Edellä todetun perusteella päätän, että:

-  lakimiehen viran kelpoisuusehtoa muutetaan vaaditun työkokemuksen osalta ja uusiksi kelpoisuusehdoiksi vahvistetaan muu ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto, vuoden työkokemus lakimiestehtävistä sekä perehtyneisyys liikennekysymyksiin.

- lakimiehen virka avataan julkisesti uudelleen haettavaksi haettavaksi 9.10.2023 klo 16.00 mennessä. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan uudessa haussa.

 

 

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut