§ 168 Henkilöstösuunnittelijan toimen nro 23040004 täyttäminen / Koulutuspalvelut

Lataa 

ROIDno-2023-3125

Päätöspäivämäärä

26.9.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Koulutuspalvelut

Päätöksen peruste

Henkilöstösuunnittelijan toimeen esitetään FM Aku-Petteri Luiroa, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja hän täyttää hakukuulutuksessa esitetyt kriteerit. Hän omaa erittäin hyvän toimialan tuntemuksen ja hallitsee henkilöstösuunnittelussa käytössä olevat olennaiset ohjelmistot sekä tuntee lainsäädännön sekä työehtosopimukset.  Edellä mainituin perustein hän on tehtävään sopivin. 

Kuvaus

Palvelualuepäällkkö Kai Väistö on päätöksellään 16.8.2023 § 158 antanut luvan täyttää henkilöstösuunnittelijan toimen nro 23040004 toistaiseksi 1.10.2023 lukien. Henkilöstösuunnittelijan toimi on ollut haettavan osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla ja Internet-sivuilla, sekä TE-toimiston sivuilla. Toimi julistettiin haettavaksi 16.8.2023 ja viimeinen hakupäivä oli 13.9.2023.

Kelpoisuusvaatimuksena henkilöstösuunnittelijan toimeen on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Koulupalvelujen henkilöstösuunnittelijan toimeen valittavalta edellytetään henkilöstöhallintoon liittyvän lainsäädännön, koululainsäädännön, virkaehtosopimusten ja eläkesäännösten hyvä tuntemus. Henkilöstösuunnittelijan tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä selkeää kirjallista ilmaisutaitoa. Hakijan eduksi katsotaan koulupalvelujen toimintaympäristön tuntemus.

Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli 18 ja hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin kahdeksan hakijaa. Yksi haastatelluun kutsutuista perui hakemuksensa. Haastattelijoina toimivat palvelualuepäällikkö Kai Väistö, hallintopäällikkö Risto Varis, opetuspäällikkö Jussi Kainulainen, rehtori Mari Vuorisalo ja hallinnon assistentti Marika Ylipieti. 

Haastatteluryhmä esittää, että henkilöstösuunnittelijan toimeen nro 23040004 valitaan filosofian maisteri (FM) Aku-Petteri Luiro, 1. varasijalle hallintotieteiden maisteri (HM) Tuija Tauriainen ja 2. varasijalle kauppatieteiden maisteri (KTM) Mari Ulkuniemi. Aloituspäivämäärä sovitaan erikseen.

Päätös

Henkilöstösuunnittelijan toimeen nro 23040004 valitsen toistaiseksi filosofian maisteri (FM) Aku-Petteri Luiro, 1.varasijalle hallintotieteiden maisteri (HM) Tuija Tauriainen ja 2.varasijalle kauppatieteiden maisteri (KTM) Mari Ulkuniemi haastatteluryhmän esityksen mukaisesti. Aloituspäivämäärä sovitaan erikseen.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimi täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Jussi Kainulainen, vs. palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Sivistys- ja hyvinvointipalvelut