§ 86 Rovaniemen kaupungintalon peruskorjaushanke: ehdokkaiden valintaa koskeva päätös neuvottelumenettelyssä (vaihe 1/3)

Lataa 

ROIDno-2023-2951

Päätöspäivämäärä

12.10.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

HS § 30

HS § 42

Tilajaosto 8.6.2023 § 36

Kuvaus

Hankinnan kohde
Hankinnan kohteena on Rovaniemen kaupungintalon peruskorjaushanke. Hankkeeseen kuuluu talotekniikan täydellinen uusiminen. Hankkeen alustava laajuus on noin 13 000 brm2. Hanke toteutetaan yhteistoiminnallisella suunnittele ja rakenna (SR) -toteutusmuodolla. Tämä päätös koskee neuvottelumenettelyn vaihetta 1 (ilmoittautumishvaihe), jossa valitaan
kaikki soveltuvat ehdokkaat jättämään tarjous hankintayksikölle.
Ilmoitus- ja hankintamenettely
Hankintaan sovelletaan voimassaolevaa julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta, joka on kilpailutettu neuvottelumenettelyä käyttäen. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA -ilmoituskanavassa 5.9.2023. Tarjouspyyntö on julkaistu myös Tarjouspalvelussa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/rovaniemi sekä Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla. Osallistumishakemukset tuli jättää 9.10.2023 klo 13.00.
Saadut osallistumishakemukset
Määräaikaan mennessä saapui kaksi (2) osallistumishakemusta:
- Aurora Borealis -ryhmittymä (Consti Korjausrakentaminen Oy, ARCO Architecture Company Oy, NQE Rakennetekniikka Oy, Granlund Oulu Oy)
- Sakela Rakennus Oy
Osallistumishakemusten tarkastaminen
Osallistumishakemukset tarkastettiin sen varmistamiseksi, että ehdokkaat täyttävät asetetut soveltuvuusvaatimukset ja että heitä eivät koske poissulkemisperusteet. Molemmille ehdokkaille lähetettiin täsmennyspyynnöt. Ehdokkaat toimittivat täsmennykset määräaikaan 11.10.2023 klo 12.00 mennessä. Saadut täsmennykset hyväksyttiin.
Tarjousvaiheeseen 1 valittavat ehdokkaat
Alustavan tarjouspyynnön kohdan 9.5 mukaisesti tarjousvaiheeseen 1 kutsutaan 3–5 sellaista parasta ehdokasta, jotka ovat ilmoittaneet vaaditut tiedot ja toimittaneet vaaditut selvitykset ja niiden perusteella täyttävät asetetut soveltuvuusvaatimukset. Kun kaikki tässä vaiheessa hankintaprosessia mukana olevat ehdokkaat kutsutaan tarjousvaiheeseen 1, ehdokkaita ei aseteta paremmuusjärjestykseen.

Päätös

Päätän valita Rovaniemen kaupungintalon peruskorjaushankkeen tarjousvaiheeseen 1 kaksi (2) ehdokasta, jotka olivat osoittaneet täyttävänsä asetetut soveltuvuusvaatimukset.

Allekirjoitus

Henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut