§ 221 Tutkimuslupa / Susanna Hämäläinen ja Johanna Hytönen

Lataa 

ROIDno-2023-3241

Päätöspäivämäärä

16.10.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Varhaiskasvatus

Kuvaus

Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa varhaiskasvatuksen sosionomeiksi opiskelevat Susanna Hämäläinen ja Johanna Hytönen hakevat tutkimuslupaa opinnäytetyötä varten. Tutkimus toteutetaan sähköisenä kyselytutkimuksena, joka on suunnattu päiväkodin johtajille. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15–20 minuuttia. Mitään henkilötietoja kyselyssä ei kerätä. Opinnäytetyön tarkoitus on tuottaa tietoa varhaiskasvatuksen sosionomeille ja siihen suuntautuville, varhaiskasvatuksen eri toimijoille sekä opetuksen ja koulutuksen järjestäjille. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisena päiväkodin johtajat näkevät varhaiskasvatuksen sosionomin asemoitumisen varhaiskasvatuksen kentälle ja varhaiskasvatuksen moniammatillisiin tiimeihin.

Tutkimusaika on 11.8.2023 – 31.12.2023 ja kysely toteutetaan  30.10 – 12.11.2023 välisenä aikana.

Tutkimusta ohjaaja Anniina Berg.

Päätös

Susanna Hämäläiselle ja Johanna Hytöselle myönnetään em. tutkimuslupa. Tutkimuksessa on noudatettava henkilötietolain ja julkisuuslain säännöksiä. Tutkimuksen toteuttamisesta on vielä erikseen sovittava ko. yksiköiden esimiesten kanssa.

Tutkimuksesta tulee toimittaa yksi kappale Rovaniemen kaupungin sivistyslautakunnan käyttöön ja se on lähetettävä sähköisesti osoitteeseen riitta.halonen@rovaniemi.fi.

Allekirjoitus

Tarja Kuoksa, palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Varhaiskasvatuspalvelut