§ 26 Ounashallin ilmanvaihdon peruskorjaus

Lataa 

ROIDno-2023-2240

Päätöspäivämäärä

25.9.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Sivistys- ja hyvinvointipalvelut

Päätöksen peruste

Tarjousten hintavertailu 

Hankinnan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus.  

Kokonaistaloudellisesti edullisimpana pidetään tarjousta,​ joka on hinnaltaan halvin. 

 

Tarjousten vertailuhinnat:

LVI KEMPPI Oy: 166 900,00€

Caverion Suomi Oy: 181 400,00€

LVI-Lämsä Oy: 189 780,00€

 

Tarjousten vertailutaulukko on tämän päätöksen liitteenä.

 

Kuvaus

  1. Hankinnan kohde

Rovaniemen kaupungin liikuntapalvelut on pyytänyt tarjouksia Rovaniemen kaupungin jalkapallohallin (Ounashalli) ilmanvaihtokoneiden ja päätelaitteiden uusimisesta. 

  1. Hankinnan sopimuskausi 

Hankinta on kertahankinta, joka suoritetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja kun hankintasopimus on molempien osapuolten toimesta allekirjoitettu.

  1. Ilmoitus-​ ja hankintamenettely 

Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa voimassa olevaa lainsäädäntöä. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta, joka on kilpailutettu avointa hankintamenettelyä käyttäen.

Hankinnasta on julkaistu  hankintailmoitus 29.8.2023 HILMA -​palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö on julkaistu  myös Tarjouspalvelussa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi /rovaniemi sekä Rovaniemen  kaupungin verkkosivuilla.

Tarjoukset tuli jättää 15.9.2023 Klo: 15.00 mennessä.

  1. Tarjoajat 

Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät:

Tornion ilmastointitekniikka Oy

LVI KEMPPI Oy

Caverion Suomi Oy

LVI-Lämsä Oy

Putki-Heikkilä Oy

  1. Tarjoajien kelpoisuus 

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajien tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä kelpoisuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan  vaiheeseen.

Tarjoajat vakuuttivat täyttävänsä kaikki lakisääteiset,​ yhteiskunnalliset ja taloudelliset  kelpoisuudelle asetetut vaatimukset vastaamalla vaatimuksiin ”Kyllä”. Tilaaja selvittää valitulta tarjoajalta pyydetyt selvitykset ja todistukset ennen sopimuksen allekirjoittamista. 

  1. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus 

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjousten tarjouspyynnön  mukaisuus. LVI Kemppi Oy:lle tehtiin lisäselvitys koskien työsuunnitelmaa. Saatu lisäselvitys hyväksyttiin ja tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

Tornion ilmastointitekniikka Oy:lle tehtiin myös lisäselvitys koskien työsuunnitelmaa. Tarjoaja ilmoitti lisäselvityksessään, ettei se kykene suorittamaan urakkaa tarjouspyynnössä vaaditussa ajassa. Tarjous todettiin tarjouspyynnön vastaiseksi ja se suljettiin pois tarjouskilpailusta.

Putki-Heikkilä Oy oli tarjouksessaan ilmoittanut, ettei se kykene suorittamaan urakkaa tarjouspyynnössä vaaditussa ajassa. Tarjous todettiin tarjouspyynnön vastaiseksi ja se suljettiin pois tarjouskilpailusta.

Muut tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia ja ne hyväksyttiin tarjousten hintavertailuun.

 

Päätös

Rovaniemen kaupungin jalkapallohallin (Ounashalli) ilmanvaihtokoneiden ja päätelaitteiden toimittajaksi valitaan halvimman tarjouksen tehnyt LVI Kemppi Oy. Hankintapäätöksen saatua lainvoiman,​ solmitaan valitun toimittajan kanssa  tarjouspyynnön mukainen,​ kirjallinen hankintasopimus. 

 

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut