§ 225 Tutkimuslupa / Eerika Ervasti

Lataa 

ROIDno-2023-3242

Päätöspäivämäärä

24.10.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Varhaiskasvatus

Kuvaus

Lapin ammattikorkeakoulussa opiskeleva Eerika Ervasti hakee tutkimuslupaa opinnäytetyöhönsä liittyen.

Opinnäytetyön tarkoituksena on laatia perehdytysmateriaali, joka edistää sijaisten perehdytystä Mäkirannan päiväkodissa. Sosiaalialan ammattilaisen näkökulmasta opinnäytetyön tarkoituksena on parantaa edellytyksiä siihen, että varhaiskasvatuksessa tehtäisiin laadukasta työtä taaten lapsen edun mukaiset toimintatavat. Kyseessä on toiminnallinen opinnäytetyö jossa hyödynnetään laadullista tutkimusotetta. Lähdemateriaalina käytetään alan kirjallisia teoksia sekä vapaamuotoisia keskusteluja opinnäytetyön aiheesta päiväkodin henkilökunnan kanssa. Keskustelujen sekä lähdemateriaalin pohjalta muodostetaan perehdytysmateriaali. Perehdytysmateriaali koostuu informaatio-osiosta sekä perehdytyskortista. 
 

Tutkimusta ohjaavat tuntiopettaja Anneli Ylikärppä ja lehtori Sari Leppälä.

Päätös

Eerika ervastille myönnetään em. tutkimuslupa. Tutkimuksessa on noudatettava henkilötietolain ja julkisuuslain säännöksiä. Tutkimuksen toteuttamisesta on vielä erikseen sovittava ko. yksikön esimiehen kanssa.

Tutkimuksesta tulee toimittaa yksi kappale Rovaniemen kaupungin sivistyslautakunnan käyttöön ja se on lähetettävä sähköisesti osoitteeseen riitta.halonen@rovaniemi.fi.

Allekirjoitus

Tarja Kuoksa, palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Varhaiskasvatuspalvelut