§ 33 Erityisasiantuntijan viran (vakanssi nro 73311006) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-2774

Päätöspäivämäärä

3.11.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Sivistys- ja hyvinvointipalvelut

Päätöksen peruste

Matti Selin täyttää erityisasiantuntijan viran kelpoisuusehdot. Hänellä on taiteen maisterin ja hallintotieteen maisterin tutkinnot sekä tehtävän vaatimuksia vastaava ja riittävä soveltuva työkokemus. Päätöksen perusteena on myös haastattelussa saatu vahvistus hänen soveltuvuudestaan erityisasiantuntijan virkaan. 

Kuvaus

Palvelualuepäällikkö Merja Tervo:

Vapaa-ajan palvelujen erityisasiantuntijan virka (vakanssi nro 73311006) on ollut haettavana 13.10.2023 mennessä. Hyvinvointilautakunta on perustanut viran 14.8.2023 §85. Virka on ollut haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen intra- ja internetsivuilla sekä Työ- ja elinkeinopalveluiden sivuilla. Haku toteutettiin anonyyminä rekrytointina. 

Määräaikaan mennessä saapui 12 hakemusta. Neljä hakijaa kutsuttiin haastatteluun. Viran kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi luettiin työkokemus kunnallista yleisistä kulttuuripalveluista. Haastattelutyöryhmään kuuluivat palvelualuepäällikkö Merja Tervo, kirjastonjohtaja Nina Sipola ja museonjohtaja Hanna Kyläniemi.

Päätösesitys on tehty kokonaisarvioinnin perusteella, jossa on otettu huomioon sekä hakemuksessa että haastattelussa esille tulleet asiat suhteessa hakukuulutuksen kriteereihin. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Esitän, että vapaa-ajan palvelujen erityissuunnittelijan virkaan (vakanssi nro 73311006) valitaan TaM, HM Matti Selin. 

 

 

 

 

 

 

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti vapaa-ajan palvelujen erityisasiantuntijan virkaan (vakanssi nro 73311006) TaM, HM Matti Selin. 

Allekirjoitus

Antti Lassila

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut