§ 41 Vastaavan palveluneuvojan toimen avaaminen haettavaksi

Lataa 

ROIDno-2023-3624

Päätöspäivämäärä

21.11.2023

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

HS 52 §

Kh 21.10.2020 § 341

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Vastaavan palveluneuvojan toimi (vakanssinumero 16110042) jää avoimeksi 1.1.2024 lukien vakanssin nykyisen hoitajan määräaikaisen palvelussuhteen päättyessä. Asiakaspalveluvastaavan palvelussuhteen päättymisen vuoksi vastaavan palveluneuvojan toimi on tarpeen avata haettavaksi.

Toimen avoimeksi julistamista varten on laadittu seuraava hakukuulutus:

Rovaniemen kaupungin konsernihallinnon asiointitiimissä on haettavana toistaiseksi voimassa oleva vastaavan palveluneuvoja toimi. Tehtävän pääasiallinen sijainti on Osviitta asiointipiste aivan kaupungin ytimessä Koskikadulla. Asiointipiste toimii kuntalaisen infopisteenä kaupungin erilaisiin palveluihin liittyen. Lisäksi asiointitiimi toteuttaa organisaation sisäisiä tukipalveluita. 

Nyt haettava oleva vastaava palveluneuvoja vastaa yksikön toiminnan suunnittelusta sekä järjestämisestä, mutta osallistuu myös aktiivisesti asiointipisteen päivittäiseen työhön osana tiimiä. Lisäksi tehtävän keskeisenä osa-alueena on asiointipisteen ja asiointitiimin toiminnan kehittäminen, mikä vaatii yhteistyötä kaupunkiorganisaation muiden yksiköiden kanssa. Vastaava palveluneuvoja vastaa myös tiimin talouden suunnittelusta ja seurannasta. 

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, avointa asennetta, aktiivista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä tehtävään kuuluu erilaisten järjestelmien käyttöä ja hallinnointia. Eduksi katsomme työkokemuksen esihenkilötyöstä, erilaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä kunta-alan tuntemuksen. Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva toisen asteen tutkinto. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2722,84 euroa ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Rovaniemen kaupunki tarjoaa työntekijöilleen työsuhde-etuina muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun sekä työsuhdepyöräedun. Lisäksi työntekijöiden käytössä on kattavat työterveyspalvelut. 

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi hakemuksen toimittaa osoitteella: Rovaniemen kaupunginkirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. 

Hakuaika päättyy 8.12.2023 klo 16.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Päätös

Päätän hyväksyä vastaavan palveluneuvojan toimen avaamisen haettavaksi esittelytekstin mukaisesti.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö, henkilöstö ja hallintopalvelut Antti Määttä

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut