§ 35 Projektipäällikön valintapäätös

Lataa 

ROIDno-2023-1058

Päätöspäivämäärä

7.11.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Palvelualuepäällikkö päättää alaisensa organisaation henkilöstövalinnoista niiltä osin, kun toimivalta ei ole yksikön esimiehellä (henkilöstöasioiden delegointi elinvoimapalvelut toimialalla 16.2.2021).

Hakuasiakirjojen, niistä laaditun ansiovertailun ja suoritettujen haastatteluiden perusteella projektipäällikön toimeen valitaan hallintotieteiden maisteri Joni Minkkinen.

Minkkisellä on tehtävään hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet antava soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja eduksi katsottavaa käytännön kokemusta ja osaamista kehittämishankkeiden johtamisesta, verkostojen johtamisesta sekä työllisyyden ja osaamisen kehittämisen palvelujärjestelmästä. Minkkisellä on aiempaa kokemusta esimiestyöstä, ESR-hankkeista ja hän on työskennellyt vastaavanlaisten kehittämishankkeiden parissa Rovaniemen kaupungin työllisyyspalveluissa. Hakija täyttää myös muut tehtävässä onnistumisen edellytykset. 

 

Kuvaus

Työllisyyspalveluissa on ollut haettavana projektipäällikön määräaikainen toimi Vauhtia ammattisiirtymiin ESR-hankkeessa 31.8.2026 saakka. 

Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, Rovaniemen kaupungin nettisivuilla sekä TE-toimiston sivuilla. Hakuaika alkoi 19.9.2023 ja päättyi 14.10.2023. Hankkeen rahoituspäätös saatiin 7.11.2023.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena oli tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää kokemusta ESR-hanketoiminnasta ja kehittämis- ja verkostoyhteistyöstä. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää työllisyyden edistämisen (ml. osaamisen kehittäminen) palvelujärjestelmän tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimin ja verkostojen tulokselliseen johtamiseen. Eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä ja hyvä englannin kielen taito.

Toimeen määräajassa hakeneita oli 16, joista toimen kelpoisuusvaatimuksen täytti 10 hakijaa. Haastatteluun valittiin 4 hakijaa hakuasiakirjojen sekä aiemman työkokemuksen perusteella. Haastatteluun valittiin hakijat, joilla oli aiempaa kokemusta ja osaamista kehittämishankkeiden johtamisesta ja työllisyys- ja/ tai koulutuspalveluiden kokonaisuudesta. Haastattelut pidettiin 13.10, 16.10 ja 17.10 ja niihin osallistui palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu sekä palvelukoordinaattori Soile Saastamoinen. 

 

Päätös

Päätän, että projektipäällikön määräaikaiseen toimeen, ajalle 1.12.2023- 31.8.2026, valitaan hallintotieteiden maisteri Joni Minkkinen. Koeaika tehtävässä on 4 kuukautta tehtävässä aloituksesta.

 

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut