§ 36 Palvelukoordinaattorin valintapäätös

Lataa 

ROIDno-2023-1059

Päätöspäivämäärä

9.11.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Palvelualuepäällikkö päättää alaisensa organisaation henkilöstövalinnoista niiltä osin,​ kuin toimivalta ei ole yksikön esimiehellä. (Henkilöstöasioiden  delegointi elinvoimapalvelut toimialalla, 16.2.2021)

Hakuasiakirjojen, niistä laaditun ansiovertailun ja suoritettujen haastatteluiden perusteella palvelukoordinaattorin toimeen valitaan yhteiskuntatieteiden maisteri Outi Sassali. Hänellä on tehtävään erittäin hyvin soveltuva yhteiskuntatieteiden maisterin koulutus, jossa pääaineena on ollut kuntoutustiede. Sassali työskentelee tällä hetkellä työkykykoordinaattorina työllisyyden kuntakokeilussa. Nykyisessä tehtävässään hänellä on ajantasaista osaamista työllisyyspalveluiden työtä ohjaavasta lainsäädännöstä, työllisyys- ja kuntoutuspalveluiden palvelujärjestelmästä ja hän toimii työllisyyspalveluissa asiantuntijana työkykyyn liittyvissä asioissa. Hän on nykyisessä työssään ollut mukana kehittämässä yhteistyön prosesseja terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden kanssa. Sassalilla on  myös aiempaa kokemusta ja osaamista kehittämistyöstä, hankkeista sekä hankehallinnosta.Haastattelun perusteella hakija täyttää myös muut tehtävässä onnistumisen edellytykset.

 

 

Kuvaus

Elinvoimalautakunta on hyväksynyt kokouksessaan 25.4.2023 §41 INEEN-ohjaus palveluihin hankkeen asettamispäätöksen ja hankehenkilöstön rekrytoinnin hankesuunnitelman mukaisesti.

Palvelukoordinaattorin määräaikainen toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi,​ Rovaniemen kaupungin nettisivuilla sekä TE-​toimiston sivuilla. Hakuaika alkoi 2.10.2023 ja päättyi 17.10.2023.

Toimen kelpoisuusehtona oli soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsottiin työllisyys- ja kuntoutuspalveluiden tuntemus, työtä ohjaavan lainsäädännön tuntemus sekä osaaminen kehittämistyöstä ja hankehallinnosta. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä ja työyhteisössä sekä kehittävää työotetta.

Määräajassa tehtävää haki 29 henkilöä. Hakijoista 26 täytti kelpoisuusehdon eli soveltuvan korkeakoulututkinnon. Haastatteluun valittiin 4 hakijaa hakuasiakirjojen sekä aiemman työkokemuksen perusteella. Yksi haastatteluun kutsutuista perui hakemuksensa. Haastatteluun valittiin hakijat, joilla oli aiempaa kokemusta ja osaamista työllisyys- ja kuntoutuspalveluista, työtä ohjaavan lainsäädännön tuntemusta sekä aiempaa kokemusta kehittämisestä. 

Haastattelut pidettiin 6.11 ja haastattelut toteutti palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu.

 

Päätös

Palvelukoordinaattorin määräaikaiseen toimeen 30.09.2026 saakka valitaan yhteiskuntatieteiden maisteri Outi Sassali. Aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa työn varsinaisesta aloittamisesta lukien. 

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut