§ 37 Projektisuunnittelijan valintapäätös

Lataa 

ROIDno-2023-1058

Päätöspäivämäärä

10.11.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Palvelualuepäällikkö päättää alaisensa organisaation henkilöstövalinnoista niiltä osin, kun toimivalta ei ole yksikön esimiehellä (henkilöstöasioiden delegointi elinvoimapalvelut toimialalla 16.2.2021). 

Hakuasiakirjojen, niistä laaditun ansiovertailun ja suoritettujen haastatteluiden perusteella projektisuunnittelijan toimeen valitaan kasvatustieteen maisteri Malla Örn.

Örnillä on tehtävään hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet antava  soveltuva koulutus, ajantasaista kokemusta työllisyyden edistämisen kehittämishankkeesta sekä vahva ESR-hankehallinnon osaaminen. Örnillä on myös kokemusta verkostoyhteistyöstä sekä eduksi katsottavaa tiedon tuottamisen ja työllisyyden palvelujärjestelmän tuntemusta ja kokemusta. Örnin erityisenä vahvuusalueena voidaan pitää viestintäosaamista. Haastattelussa Örn osoitti hankkeen ja projektisuunnittelijan tehtävän kannalta olennaista osaamista ja kehittämisnäkemyksiä sekä käytännön vuorovaikutustaitoja.

 

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin elinvoimapalveluissa, työllisyysyksikössä on ollut haettavana määräaikainen projektisuunnittelijan toimi Vauhtia ammattisiirtymiin ESR-hankkeessa 31.8.2026 saakka. Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi,​ Rovaniemen kaupungin nettisivuilla sekä TE-​toimiston sivuilla. Hakuaika alkoi 9.10.2023 ja päättyi 24.10.2023. Hankkeen rahoituspäätös saatiin 7.11.2023.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään oli soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta kehittämistyöstä ja verkostoyhteistyöstä sekä hankehallinnon ja viestinnän osaamista. Eduksi katsotaan tiedon tuottamisen ja tietojen käsittelyn taidot sekä työllisyyden palvelujärjestelmän tuntemus.

Toimeen oli yhteensä 19 hakijaa, joista kaikki täyttivät toimen kelpoisuusehdon.  Haastatteluun valittiin 5 hakijaa hakuasiakirjojen sekä aiemman työkokemuksen ja koulutuksen perusteella. Haastattelut pidettiin 7.11.2023. Haastattelijoina toimivat Rovaniemen kaupungilta projektipäällikkö Joni Minkkinen ja palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu. Ryhmähankkeen muita toteuttajia haastatteluissa edustivat projektipäällikkö/kehittämisen asiantuntija Heli Alaräisänen Lapin yliopistosta ja hankekoordinaattori/kehittäjäuraohjaaja Milla Vaarala Rovaniemen koulutuskuntayhtymästä. 

 

Päätös

Päätän, että projektisuunnittelijan määräaikaiseen toimeen 31.8.2026 saakka, valitaan kasvatustieteen maisteri Malla Örn. Aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Koeaika tehtävässä on 4 kuukautta tehtävän varsinaisesta aloituspäivämäärästä. Varalle tehtävään valitaan tradenomi Veli-Pekka Perätalo.

 

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut