§ 87 Nuorisotoiminnan koordinaattorin toimen (vakanssi nro 53193001) nimikkeen muutos

Lataa 

ROIDno-2023-3406

Päätöspäivämäärä

4.12.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Kuvaus

Nuorisopalvelujen johtaja Nella Sepänheimo:

Nuorisopalveluissa on valmisteltu palvelukokonaisuuksia selkeyttävää organisaatiouudistusta. Taustalla uudistukselle on koko työyhteisön yhteinen NUPS-prosessi, joka käynnistyi vuoden 2022 alussa ja jonka tuloksena syntyi Rovaniemen nuorisotyön perussuunnitelma, josta käytetään lyhennystä NUPS. Työyhteisön yhteisen keskustelun kautta rakennettiin NUPS-prosessissa yhteinen ymmärrys rovaniemeläisen nuorisotyön peruslinjauksista. 

Rovaniemellä NUPSin tavoitteena on ollut nuorisotyön sisällöllinen jäsentäminen ja selkiyttäminen sekä toimintatapojen sanoittaminen.  NUPS soveltuu ja sitä on mahdollista hyödyntää myös nuorisotyön  palvelukokonaisuuksien ja tehtävänkuvien rakentamisessa sekä organisaatiorakenteen selkeyttämisessä, kuten Rovaniemen nuorisopalveluissa on tehty.

Rovaniemen nuorisopalveluissa työskentelee viisi henkilöä nuorisotoiminnan koordinaattorin nimikkeellä ja jatkossa kaksi henkilöä johtavan nuorisotoiminnan koordinaattorin nimikkeellä. Uudistukseen liittyen on vielä tarve muuttaaa nuorisotoiminnan koordinaattorin (vakanssi nro 53193001) nimike johtavaksi nuorisotoiminnan koordinaattoriksi. Tehtävään sisältyy lähiesimiestyötä. Nimikkeen muutos ei lisää vapaa-ajan palveluiden vakanssien määrää. Vakanssi sisältyy vapaa-ajan palveluiden henkilöstösuunnitelmaan. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n ja TVA:n mukaisesti.

Esitän, että nuorisotoiminnan koordinaattorin toimen nimike, vakanssi nro 53193001, muutetaan johtavaksi nuorisotoiminnan koordinaattoriksi. Nimikkeen muutoksella ei ole vaikutusta tehtäväkohtaiseen palkkaan.

 

 

Päätös

Päätän muuttaa nuorisopalvelujen nuorisotoiminnan koordinaattorin toimen, vakanssi nro 53193001, nimikkeen johtavaksi nuorisotoiminnan koordinaattoriksi 4.12.2023 alkaen.

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut