§ 53 Ympäristölupapäätöksen vakuuden hyväksymispäätös, Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy, (Kortesuon kiertotalousalue) Rovaniemi 5/2023.

Lataa 

ROIDno-2023-1093

Päätöspäivämäärä

19.12.2023

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Ympäristövalvonta

Päätöksen peruste

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Kuvaus

Luvan myöntäjä: Rovaniemen kaupunki, ympäristölautakunta 27.09.2023 107 §, 03.10.2023 , lupanro 5/2023

Luvan haltija: Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy

Alue: Ympäristölupa pilaantumattoman maa-aineksen, asfaltti- ja betonijätteen sekä puutavaran välivarastointiin ja käsittelyyn kiinteistöltä 698-401-15-55 vuokratulla alueella (Kortesuon kiertotalousalue). Alue sijaiseee Rovaniemen Isoaavan yksityistien varrella.

Vakuuden peruste: Asianmukaisen jätehuollon ja toiminnan lopettamisessa tarvittavien toimien varmistaminen.

Vakuus on asetettava Rovaniemen kaupungin ympäristölautakunnan eduksi joko omavelkaisena takauksena, takausvakuutuksena tai pantattuna talletuksena. Vakuuden antajan on oltava luotto-, vakuus- tai muu ammattimainen rahoituslaitos, jonka kotipaikka on Euroopan talousalueeseen kuuluvassa valtiossa. Luvassa määrättynä vakuutena voidaan pitää pantti- ja vakuutuslaitoksen antamaa omavelkaista takausta tai kunnan tilille tehtyä pankkitalletusta.

Vakuuden suuruus 22.000,00 euroa

Ympäristönsuojelulaki 43 § ja 101 §.

Vakuuden voimassaoloaika: Yhtäjaksoisesti tai määrävälien uusittuna siihen saakka kunnes toiminnan lopettamistoimet on hyväksytty. Mikäli vakuus annetaan määräaikaisena, luvanhaltijan on huolehdittava vakuuden voimassaolon jatkamisesta vähintään kolme (3) kuukautta ennen edellisen vakuuskauden voimassaolon päättymistä.

 

Päätös

Vakuus hyväksytään.

 

Allekirjoitus

Hannu Kangas, ympäristövalvonnan palvelualuepäällikön sijainen

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut