§ 10 Kohdeavustus/Erityislasten Omaiset ELO ry

Lataa 

ROIDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

28.11.2023

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Erityislasten Omaiset ELO ry on hakenut kohdeavustusta  jäsenpäivän järjestämiseen Rollohallissa. Jäsenpäivä on yhdistyksen jäsenperheille suunnattu tapahtuma ja sen yhteydessä järjestetään yhdistyksen syyskokous, johon jäsenten on mahdollisuus osallistua ja tulla vaikuttamaan vuoden 2024 toimintaan. 

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Rovaniemen sivistyslautakunnan 16.12.2021 antamien vapaa-ajan palvelualueen avustusohjeiden mukaan kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille, jonka  kaikki jäsenet ovat rovaniemeläisiä sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten. Kohdeavustusta ei myönnetä piirijärjestöille tai vastaaville yhdistyksille. Erityislasten Omaiset ELO ry on erityislapsiperheiden vertaistukiyhdistys, joka toimii Lapissa 16 kunnan alueella. ELO toimii yli kunta- ja järjestörajojen ja diagnoosivapaasti. Kyseessä ei siten ole avustuskriteerit täyttävä yhdistys.  

 

Nuorisotoiminnan koordinaattori Rauno Savela:

Esitän, että Elo ry:lle ei myönnetä kohdeavustusta Rollohallissa järjestettävään jäsenpäivään, koska yhdistys ei edellä kerrotusti täytä avustusohjeen kohdeavustukselle määriteltyjä vaatimuksia. 

 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Elo ry:lle ei myönnetä kohdeavustusta.

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut