§ 3 Kulttuurituottajan toimen (vakanssi nro 74124001) täyttö

Lataa 

ROIDno-2023-3854

Päätöspäivämäärä

31.1.2024

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Vapaa-ajan palvelut

Päätöksen peruste

Hakuasiakirjojen, haastatteluiden sekä muiden esiin tulleiden seikkojen perusteella kulttuurituottajan tehtävään soveltuu parhaiten yhteisöpedagogi Irene Tikka. Hänellä on syvällinen ymmärrys kulttuuripalveluiden tuottamisesta ikäihmisille. Tikalla on yhteensä 2 vuotta ja 4 kk kokemusta kulttuurituottamisesta kunta-alalla ja hän täyttää kultturituottajan toimen kelpoisuusehdot. Tikalla on toimeen soveltuva korkeakoulututkinto. Hän on myös ollut vahvasti kehittämässä kulttuurista vanhustyötä, uusia toimintamalleja sekä hyviä käytäntöjä eri vanhustenhoivan yksiköissä Rovaniemellä. Haastattelun perusteella Tikalla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tikka on työkokemuksen sekä haastattelussa todettujen henkilökohtaisten ominaisuuksiensa puolesta vahvin hakija kulttuurituottajan tehtävään.

Kuvaus

Erityisasiantuntija Matti Selin:

Toimialajohtaja on myöntänyt kulttuurituottajan toimeen (vakanssinro 74124001) täyttöluvan 28.11.2023, §36. Toimi sisältyy vapaa-ajan palvelujen henkilöstösuunnitelmaan ja sille on varattu määräraha kulttuurituottamisen talousarvioon. 

Kulttuurituottajan toimen kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva korkeakoulututkinto.

Kulttuurituottajan toimi (vakanssi nro 74124001) on ollut julkisesti haettavana 15.12.2023 - 5.1.2024 välisen ajan ja siitä on ilmoitettu Rovaniemen kaupungin intra- ja nettisivuilla sekä Kuntarekry-palvelussa. Hakumenettely toteutettiin anonyyminä rekrytointinä. 

Kulttuurituottajan tehtävänä on suunnitella, järjestää ja koordinoida monimuotoisia ikäystävällisiä kulttuuripalveluita rovaniemeläisille ikäihmisille. Työtä tehdään erilaisissa verkostoissa yhdessä kaupungin eri palvelualueiden, vaikuttajatoimielinten,  Lapin hyvinvointialueen, paikallisten järjestöjen, seurakunnan sekä kulttuuri- ja taidetoimijoiden kanssa. Kulttuurituottaja edistää työllään ikäihmisten kulttuurihyvinvointia ja osallisuutta sekä vastaa toiminnan kehittämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluu talouden suunnittelua ja seurantaa, kulttuuritoimialaan liittyviä asiantuntija- ja valmistelutehtäviä, toiminnan arviointia sekä viestintää ja markkinointia.

Toimeen saapui määräaikaan mennessä 22 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin neljä henkilöä. Haastattelut järjestettiin 24.1.2024 Rovaniemen kaupungin vapaa-ajan palvelujen kokoushuoneessa. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.Tehtävä tulee vastaanottaa 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Esitän,​ että avoinna olevaan kulttuurituottajan toimeen (vakanssi nro 74124001) valitaan yhteisöpedagogi Irene Tikka.

Päätös

Valitaan esityksen mukaisesti kulttuurituottajan toimeen (vakanssi nro 74124001) yhteisöpedagogi Irene Tikka. 

Allekirjoitus

Merja Tervo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut