§ 1 Harjoitusvuorotuet kevätkaudelle 2024

Lataa 

ROIDno-2023-2370

Päätöspäivämäärä

10.1.2024

Päätöksen tekijä

Liikuntajohtaja

Päätöksen peruste

Päätös perustuu vapaa-ajanpalvelualueen avustusohjeisiin. Harjoitusvuorotukia ei myönnetä hakijoille, jotka eivät ole hoitaneet velvoitteitaan kaupungille. Hoitamattomista velvoitteista voidaan laatia osapuolten kesken sitova suunnitelma. Sopimuksen hyväksyy kaupungin puolesta kyseisen toimialan lautakunta. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen voidaan harjoitusvuorotukia myöntää hakijalle avustusohjeiden mukaisesti.

Kuvaus

Harjoitusvuoro- ja vuokratuet ovat olleet haettavana 31.5.2023 mennessä. Tukea on voinut  hakea liikuntatoiminnan harjoituskäyttöön vuokratun tilan vuokraan tai yksityisistä liikuntalaitoksista varatun harjoitusvuoron vuokraan. Syyskauden osalta harjoitusvuorotukipäätös on tehty 14.6.2023. Kevään ja kesän 2024 osalta harjoitusvuorotukipäätös tehdään nyt talousarvion 2024 valmistuttua. 

Päätös

Myönnän harjoitusvuorotuet esityksen mukaisesti. Harjoitusvuorotuen saajan tulee pitää kirjaa vuorojen käyttäjämääristä ja pyydettäessä palauttaa harjoituspäiväkirjat/käyttöraportit liikuntapalveluihin.

Tuen tarpeen peruuntumisesta tulee ilmoittaa välittömästi liikuntapalveluihin.

Allekirjoitus

Pekka Hämäläinen, liikuntajohtaja

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut