§ 3 Vastaavan palveluneuvojan toimen täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2023-3624

Päätöspäivämäärä

18.1.2024

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

Vastuualuepäällikön päätös 21.11.2023 § 41

HS 53 §

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Henkilöstö- ja hallintopalvelujen vastuualuepäällikkö on 21.11.2023 §41 päättänyt vastaavan palveluneuvojan toistaiseksi voimassa olevan toimen avaamisesta haettavaksi. Toimi on ollut julkisesti haettavana Kuntarekryssä, TE-palvelujen sivuilla sekä Rovaniemen verkkosivuilla ja intrassa aikavälillä 21.11.-8.12.2023. Haussa noudatettiin anonyymiä rekrytointimenettelyä. 

Kelpoisuusvaatimuksena vastaavan palveluneuvojan toimeen on soveltuva toisen asteen tutkinto. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, avointa asennetta, aktiivista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä tehtävään kuuluu erilaisten järjestelmien käyttöä ja hallinnointia. Eduksi luetaan kokemus esihenkilötyöstä, erilaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä kunta-alan tuntemus. Työnantaja arvostaa hyvää englannin kielen taitoa.

Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli 29 ja hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin kuusi hakijaa. Haastattelijoina toimivat kaupunginsihteeri Eeva-Maarit Kujala, palvelussuhdepäällikkö Paavo Aarnio ja hallintosihteeri Oona Kurth. 

Hakuasiakirjojen, haastatteluiden sekä muiden esiin tulleiden seikkojen perusteella parhaiten vastaavan palveluneuvojan tehtävään soveltuu KK, restonomi Essi Perämäki. Perämäellä on hakemuksen perusteella syvällinen asiakaspalvelukokemus ravintola- ja matkailualalta. Hän on toiminut noin seitsemän vuotta esihenkilötehtävissä vuoro- ja ravintolapäällikön rooleissa. Hän on työskennellyt sekä kotimaassa että ulkomailla, ja hänen englannin kielitaitonsa on hyvä. Haastattelun perusteella Perämäellä on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Perämäellä ei ole kunta-alan kokemusta, mutta hän on koulutustaustansa, asiakaspalvelukokemuksensa, laajan esihenkilökokemuksensa, kielitaitonsa sekä haastattelussa todettujen henkilökohtaisten ominaisuuksiensa puolesta vahvin hakija vastaavan palveluneuvojan tehtävään.

Vastaavan palveluneuvojan toimeen esitetään valittavaksi KK, restonomi Essi Perämäki, sekä varalle merkonomi Päivi Alajoutsijärvi.

Päätös

Päätän valita vastaavan palveluneuvojan toimeen KK, tradenomi Essi Perämäen esittelytekstissä todetuilla perusteilla, sekä varalle merkonomi Päivi Alajoutsijärven. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Aloituspäivä sovitaan erikseen.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö, henkilöstö- ja hallintopalvelut Antti Määttä

Organisaatiotieto

Henkilöstö- ja hallintopalvelut