§ 27 Tutkimuslupa / Ellaleena Heino

Lataa 

ROIDno-2024-710

Päätöspäivämäärä

22.2.2024

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Varhaiskasvatus

Kuvaus

Itä-Suomen yliopistossa varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi opiskeleva Ellaleena Heino hakee tutkimuslupaa aineopintojen tutkielmaan liittyvän tutkimuksen tekemiseen. Tutkimuksen aiheena on varhaiskasvatuksen konsultoivan erityispettajan ja ohjaavan opettajan yhteistyö. Tämän tieteellisen tutkimuksen tarkoituksena on tutkia, miten kaupungissa varhaiskasvatuksen konsultoivan erityisopettajan ja ohjaavan opettajan välinen yhteistyö toteutuu, millaista se on ja mitä siihen kuuluu.

Tutkimus toteutetaan haastattelemalla kevään 2024 aikana varhaiskasvatuksen konsultoivia erityisopettajia ja ohjaavia opettajia.
Tutkimus on erityispedagogiikan aineopintojen tutkielma ja tutkimuksen tuloksista tiedotetaan tutkimukseen osallistuneille vuoden 2024 aikana.

Tutkimusta ohjaa yliopiston lehtori Marja Syrjämäki.

Päätös

Ellaleena Heinolle myönnetään em. tutkimuslupa. Tutkimuksessa on noudatettava henkilötietolain ja julkisuuslain säännöksiä. Tutkimuksen toteuttamisesta on vielä erikseen sovittava varhaiserityiskasvatuksen esihenkilön kanssa.

Tutkimuksesta tulee toimittaa yksi kappale Rovaniemen kaupungin sivistyslautakunnan käyttöön ja se on lähetettävä sähköisesti osoitteeseen riitta.halonen@rovaniemi.fi.

Allekirjoitus

Tarja Kuoksa, palvelualuepäällikkö

Organisaatiotieto

Varhaiskasvatuspalvelut