§ 7 Hankintapäätös matkailun teemapohjaiset ideakahvilat

Lataa 

ROIDno-2023-3979

Päätöspäivämäärä

14.2.2024

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Arctic Factoryn tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi ja annetun tarjouksen avulla voidaan täyttää hankinnan tavoitteet hyvin.

Kuvaus

Hankinnan kohde

Rovaniemen kaupungin elinvoimapalvelut/elinkeinopalvelut on pyytänyt tarjouksia asiantuntijapalvelusta, jonka tavoitteena on paikallisten asukkaiden ja matkailuyritysten välisen vuoropuhelun lisääminen sekä paikallisten asukkaiden osallistaminen matkailun kehittämiseen ideakahviloiden avulla. Ideakahviloita järjestetään 3-4kpl ja niihin kutsutaan mukaan asukkaita ja yrityksiä.

Hankinnan sopimuskausi

Hankinnan sopimuskausi on 11.3.2024 – 30.09.2025. Sopimus syntyy, kun sopijapuolet ovat sen allekirjoittaneet.

Ilmoitus- ja hankintamenettely

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta, joka kilpailutettiin rajoitettua hankintamenettelyä käyttäen. Hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita.

Rovaniemen kaupunki pyysi 22.1.2024 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjoukset kolmelta (3) palveluntuottajalta:

Arctic Factory (2646697-6)

Oy Dialogues & Design Ltd (2995573-2)

Kokoamo Oy (3326979-4)

 

Saadut tarjoukset

Tarjouksen jättivät määräaikaan 9.2.2024 kello 15:00 mennessä:

Arctic Factory (2646697-6)

 

Tarjoajien soveltuvuuden arviointi

Tarjouksen jättänyt tarjoaja täyttää kaikki lakisääteiset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset soveltuvuudelle asetetut vaatimukset. Tarjoaja on esittänyt tarjousvaiheessa vaaditut soveltuvuutta osoittavat asiakirjat, jotka osoittavat tarjoajille asetettujen vaatimusten täyttyneen.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus. Tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

Tarjousten vertailu

Tarjouspyynnön mukaan hankinta suoritettiin rajoitettuna, kevennettynä kilpailutuksena (pisteytys) ja hankinnan kilpailutuksessa sovellettiin Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita. Tarjouksia saatiin vain yksi, joten tarjousta ei ollut tarpeen pisteyttää. Tarjous arvioitiin laadullisesti ja hinnaltaan tarjouspyynnön mukaiseksi. 

Päätös

Päätän, että matkailuteemaiset ideakahvilat asukkaille ja yrityksille hankitaan Arctic Factorylta hintaan 8960€ (alv. 0%). Rovaniemen kaupunki solmii valitun palveluntarjoajan kanssa kirjallisen hankintasopimuksen. Asiantuntijapalvelun hankinta rahoitetaan Lapin liiton rahoittamasta Rovaniemen matkailun uusi aika – vastuullisuus, kestävyys, osallisuus ja ympärivuotisuus kilpailutekijöinä –hankkeesta (hankekoodi A80122).  

Allekirjoitus

Sanna Mäensivu, Palvelualuepäällikkö / Elinkeinot ja työllisyys

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut