§ 9 Työllistämistä ja osaamisen kehittämistä työpajoilla hankinta

Lataa 

ROIDno-2023-4107

Päätöspäivämäärä

4.3.2024

Päätöksen tekijä

Palvelualuepäällikkö Elinkeinot ja työllisyys

Päätöksen peruste

Laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016); 25 § 1. mom. 3 kohta, Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeet.

Kuvaus

Valmistelijat:

Työnsuunnittelija Tiina Suopajärvi ja hankinta-asiantuntija Riitta Berg

 

Hankinnan kohde

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut hankkii pitkään työttömänä olleille asiakkaille palvelua, jolla heidän osaamista vahvistetaan työelämälähtöisesti työpajoilla, tunnistetuissa työ- ja oppimisympäristöissä sekä tuetaan jatkosiirtymiä koulutukseen ja tai työhön.

Palvelukokonaisuus jakautuu kolmeen palvelutuotteeseen: alkuhaastattelu, tuettu työkokeilu sekä tuettu palkkatukityö.

Palvelussa valmennus- ja ohjausmuotoina käytetään tuettua yksilö-, ryhmä- ja työvalmennusta. Palvelun asiakasmäärä riippuu hankintaan käytettävissä olevasta määrärahasta (140 000 € alv 0 %) ja asiakkaan yksilöllisestä tarpeesta.

Hankittava palvelukokonaisuus tapahtuu paikan päällä Rovaniemellä palveluntarjoajan tiloissa, työpajoissa, jotka ovat tunnistettuja työ- ja oppimisympäristöjä. Näitä voidaan täydentää digitaalisella valmennusympäristöllä, esimerkiksi yksilö- ja ryhmävalmennuksissa

Hankintayksikkö valitsee yhden (1) palveluntuottajan, jonka kanssa se tekee määräaikaisen sopimuksen ajalle 1.4.2024-1.4.2025. Hankinta tehdään kertahankintana.

 

Hankinnan sopimuskausi

Sopimus on voimassa sopimuksen allekirjoituksesta 1.4.2025 saakka.

 

Ilmoitus- ja hankintamenettely

Hankinta on kilpailutettu avoimena menettelynä, kansallisen kynnysarvon alittavana sosiaali- ja terveyspalveluiden liitteen E mukaisena (85312510-7 Työelämään sopeuttaminen) palveluhankintana. Hankinnasta on julkaistu hankintailmoitus 1.2.2024  Cloudia Tarjouspalvelussa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/rovaniemi.

 

Hankinnan valintaperuste

Hankinnan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka perusteena on hinta-laatusuhteeltaan paras tarjous. Hinnan painoarvo on 40 pistettä ja laadun painoarvo on 60 pistettä.

 

Tarjousten vastaanottamisen määräaika

23.2.2024 kello 14:00 mennessä.

 

Tarjoajat

Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti Eduro-säätiö sr.

Tarjousten avaustilaisuus ei ollut julkinen.

 

Tarjoajien soveltuvuus

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajien tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä

soveltuvuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn toiseen vaiheeseen.

Tarjoaja vakuutti täyttävänsä kaikki taloudelliset, tekniset, lakisääteiset ja yhteiskunnalliset soveltuvuusvaatimukset vastaamalla soveltuvuusvaatimuksiin ”Kyllä”. Hankintayksikkö tarkistaa valitulta tarjoajalta edellä mainitut soveltuvuusvaatimukset ennen sopimuksen tekoa.

 

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Eduro-säätiö sr:n tarjous täytti kaikki asetetut vähimmäisvaatimukset.

 

Tarjousten vertailu

Koska tarjouspyynnön mukaisia tarjouksia saapui ainoastaan yksi, ei tarjousten vertailua voitu suorittaa. Eduro-säätiö sr:n tarjouksen vertailun kokonaishinta on 428,00 EUR (alv 0 %). Vertailutaulukko on liitteenä, josta käy ilmi yksikköhinnat.

Päätös

Päätän, että edellä mainituilla perusteille Työllistämistä ja osaamisen kehittämistä työpajoilla (tunnistetut työ- ja oppimisympäristöt) palvelun toimittajaksi valitaan Eduro-säätiö sr, jonka tarjouksen vertailun kokonaishinta on 428,00 EUR (alv 0 %). Vertailutaulukko on liitteenä, josta käy ilmi yksikköhinnat.

Hankintapäätöksen saatua lainvoiman, valitun toimittajan kanssa solmitaan tarjouspyynnön liitteenä ollut hankintasopimus.

Allekirjoitus

Palvelualuepäällikkö, Sanna Mäensivu

Organisaatiotieto

Omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut