Vammaisneuvosto, kokous 16.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Ajankohtaiset asiat

Perustelut

Esittely Lappsetin valmistamista esteettömistä liikunta- ja leikkivälineistä. Asiaa esittelee asiakkuuspäällikkö Joonas Iltanen, Lappset Group Oy.

Rovaniemen kaupungin liikenneturvallisuusryhmä on lähestynyt vaikuttamistoimielimiä ja esittää myöhemmin tänä vuonna vammaisneuvostollekin kutsun nimetä jäsen osallistumaan kokoukseensa.

Esteettömyyskävely vuonna 2024. Esteettömyyskävely toteutetaan tänä vuonna loppusyksystä ja suunnittelu käynnistetään lähempänä ajankohtaa.

Vammaisneuvosto on sopinut yhteistyöstä sosionomiopiskelija Rita Kirjavaisen opinnäytetyössä. Ajankohtaisten asioiden liitteeksi on lisätty opinnäytetyösuunnitelma ja vammaisneuvosto evästää Kirjavaista suunnitelman sisällön ja sivuilla 18-19 olevien kysymysten osalta.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jonna Leppiaho, erityisasiantuntija, jonna.leppiaho@rovaniemi.fi

Vammaisneuvosto merkitsee ajankohtaiset asiat tiedoksi.

Päätös

Lappset Group Oy:n asiakkuuspäällikkö Joonas Iltanen esitteli esteettömiä liikunta- ja leikkivälineitä, jonka jälkeen poistui kokouksesta kello 15.09.

Roosa Nevalainen liittyi kokoukseen kello 14.10 ja poistui kokouksesta kello 15.10 tämän pykälän käsittelyn aikana.

Vammaisneuvosto kävi lisäksi keskustelun kokousmuodosta.

Vammaisneuvosto merkitsi ajankohtaiset asiat tiedoksi.


Muutoksenhaku

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee Kuntalain 410/2015, 136 §:n mukaan vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.