§ 2 Kohdeavustus/Kesää Kohti Hip Hop Edition -työryhmä

Lataa 

ROIDno-2024-186

Päätöspäivämäärä

13.3.2024

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Kesää Kohti Hip Hop Edition -työryhmä on hakenut kohdeavustusta musiikkitapahtuman kuluihin, keikkapalkkioihin esiintyjille ja äänimiehen palkkaan. Tapahtuma järjestetään Monititoritalo Mondella 1.6.2024 klo 17-22. 

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.
Hyvinvointilautakunta on 19.12.2023 kokouksessaan hyväksynyt vapaa-​ajan palvelualueen avustusohjeet, joiden mukaan kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Avustettavan toiminnan hakijan kotipaikka on oltava Rovaniemi. Kohdeavustusta ei myönnetä yksityisille henkilöille tai yrityksille. Kesää kohti Hip Hop Edition -työryhmän avustuksen hakija on yksityishenkilö eikä hän myöskään täytä ehtoa hakijan kotipaikasta.


Johtavan nuorisotoiminnan koordinaattori Saija Kontiola:
Esitän, että Kesää Kohti Hip Hop Editon -työryhmä:lle ei myönnetä kohdeavustusta Monitoritalo Mondella 1.6.2024 järjestettävän musiikkitapahtuman kuluihin, koska hakija ei edellä kerrotusti täytä avustusohjeen kohdeavustukselle määriteltyjä vaatimuksia. 


 

Päätös

Päätän johtavan nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Kesää Kohti Hip Hop Editon -työryhmä:lle ei myönnetä kohdeavustusta.

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut