§ 3 Kohdeavustus/Sateenkaarinuorten toimintaryhmä

Lataa 

ROIDno-2024-186

Päätöspäivämäärä

15.3.2024

Päätöksen tekijä

Nuorisopalvelujen johtaja

Kuvaus

Sateenkaarinuorten toimintaryhmä on hakenut kohdeavustusta Arctic Pride - viikolla järjestettävän kulkueen ja pääjuhlien järjestelykuluihin: kylttipajan materiaaleihin, koristeluihin, markkinointiin ja esiintyjäkuluihin.
Tapahtuma on avoin kaikille, mutta pääjuhlien osallistujista suurin osa on alle 29- vuotiaita nuoria. 

Kohdeavustukset ovat haettavissa ympäri vuoden. Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin erityisen, tiettynä ajankohtana toimeenpantavan toiminnon tai tapahtuman järjestämistä varten.

 

Johtava nuorisotoiminnan koordinaattori Saija Kontiola:

Esitän, että Sateenkaarinuorten toimintaryhmälle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa  Arctic Pride - viikon kulkueen ja pääjuhlan järjestelykuluihin, Sateenkarinuorten osuuteen. 

Kuitit ja raportti tapahtumasta tulee toimittaa 23.6.2024  mennessä avustuksen maksamista varten, sähköpostitse Satu Juujärvelle, satu.juujarvi@rovaniemi.fi. 
 

Päätös

Päätän nuorisotoiminnan koordinaattorin esityksen mukaisesti, että Sateenkaarinuorten toimintaryhmälle myönnetään kohdeavustusta 1000 euroa Arctic Pride - viikon kulkueen ja pääjuhlan järjestelykuluihin, Sateenkarinuorten osuuten.

Allekirjoitus

Nella Sepänheimo

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut