§ 5 Liikuntapaikkojen harjoitusvuorot kesällä 2024

Lataa 

ROIDno-2024-1196

Päätöspäivämäärä

21.3.2024

Päätöksen tekijä

Liikuntajohtaja

Päätöksen peruste

Päätös perustuu vapaa- ajanpalvelualueen avustusohjeisiin. Harjoitteluvuoroesitys on valmisteltu liikuntapalvelujen vuoropalveluissa.


Harjoitusvuoroja ei myönnetä hakijoille, jotka eivät ole hoitaneet velvoitteitaan kaupungille. Hoitamattomista velvoitteista voidaan laatia osapuolten kesken sitova suunnitelma. Sopimuksen hyväksyy kaupungin puolesta kyseisen toimialan lautakunta. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen voidaan harjoitusvuoroja myöntää hakijalle avustusohjeiden mukaisesti.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen kesävuorot ovat olleet haettavina 28.2.2024 klo 16.00 mennessä. Haettavina olleet vuorot koskevat Ounashallia, ulkokenttiä ja muita liikuntapaikkoja sekä uimahallia.

Päätös

Myönnän liikuntapaikkojen harjoitus- ja käyttövuorot vuoropalvelujen esityksen mukaisesti. Vuorot ovat voimassa kesäkaudella 2024 tilakohtaisten vuorokalentereiden mukaisesti. Vuorokalenterit ovat nähtävillä osoitteessa: https://resurssivaraus.rovaniemi.fi. Vuoroista peritään käyttömaksut vapaa-ajan palvelualueen hinnaston mukaisesti.


Vuoron saajan tulee ilmoittaa välittömästi, jos myönnettyä vuoroa ei oteta vastaan. Vuoron saajalla on oikeus perua myönnetty vuoro harjoituskauden aikana. Välttyäkseen vuoron maksamisesta tulee vuoro perua kirjallisesti tai sähköpostilla seitsemän (7) vuorokautta ennen peruttavan vuoron alkua. Jos ilmoitus vuoron perumisesta myöhästyy tai jää tekemättä, laskutetaan käyttämättä jäänyt vuoro.


Liikuntapalvelut pidättää oikeuden muuttaa tai perua vuoroja.

Allekirjoitus

Pekka Hämäläinen, liikuntajohtaja

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut