§ 29 Nivavaaran alakoulun perusmuurin korjaustyöt 2024 - hanke, kokonaisurakoitsijan valinta

Lataa 

ROIDno-2024-256

Päätöspäivämäärä

17.4.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Kuvaus

1. Hankinnan kohde

Hankinnan kohteena on Nivavaaran alakoulun perusmuurin korjaustyöt 2024- hanke, johon on talousarviossa varattu määräraha. Urakkamuotona on kokonaisurakka.

Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin hankintailmoituksessa ROIDno-2024-256 ja sen liitteissä.

2. Hankinnan sopimuskausi

Hankinnan sopimuskausi on 3.6.2024 - 27.9.2024.

3. Ilmoitus- ja hankintamenettely 

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta, joka kilpailutettiin avointa hankintamenettelyä käyttäen. Tarjouspyyntö on julkaistu 24.1.2024 Hilma -ilmoituskanavassa, Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla ja Tarjouspalvelussa.  Tarjoukset tuli jättää sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi /rovaniemi. Tarjoukset tuli toimittaa 11.3.2024 klo 12:00 mennessä.

4. Saapuneet tarjoukset

Tarjoukset avattiin 11.3.2024 klo 12:05. Tarjousten avaustilaisuus ei ollut julkinen. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti yksi (2) yritystä:
Juto Rakennus Oy
FEC Oy

5. Tarjoajien soveltuvuuden tarkastaminen

Tarjous käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajan tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä soveltuvuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan vaiheeseen.

FEC Oy:n tarjous ei täyttänyt soveltuvuudelle asetettuja vaatimuksia, joten sen tarjous suljettiin pois tarjouskilpailusta. Tarjoajalle on lähetetty erillinen perusteltu poissulkupäätös.

​​​​​​Juto Rakennus Oy:n tarjous täytti soveltuvuutta koskevat vaatimukset.

6. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi

Tarjousten käsittelyn toisessa vaiheessa tarkistettiin tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus.

​​​​​Juto Rakennus Oy:n  tarjous todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi ja se hyväksyttiin tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuun. 

7. Tarjousten vertailu

Tarjouspyynnön mukaisesti hankinnan valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka perusteena on hinnaltaan halvin tarjous. 

Tarjoushinnat (alv. 0%):
Juto Rakennus Oy 260.237,00 euroa

Tarjousten hintavertailua ei tarvinnut suorittaa, koska soveltuvia, tarjouspyynnön mukaisia tarjouksia saapui ainoastaan yksi ja tarjoushinnan katsottiin olevan kohtuullinen.

Tilapalvelukeskus on pitänyt selonottoneuvottelun edullisimman tarjouksen tehneen Juto Rakennus Oy:n kanssa 15.3.2024.

Päätös

Päätän valita Nivavaaran alakoulun perusmuurin korjaustyöt 2024 - hankkeen kokonaisurakoitsijaksi Juto Rakennus Oy:n tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 260.237,00 euroa. Hankintapäätöksen saatua lainvoiman, solmitaan hankinnasta tarjouspyynnön mukainen urakkasopimus.

Allekirjoitus

henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä

Organisaatiotieto

Konsernihallinto