§ 17 Koulukujan ja Pajatien peruskorjaus, rakennuttamis- ja työmaavalvontapalvelujen hankinta

Lataa 

ROIDno-2024-700

Päätöspäivämäärä

18.4.2024

Päätöksen tekijä

Hankintapäällikkö

Päätöksen peruste

Rovaniemen kaupungin hallintosääntö 49§ Päätösvalta keskitetyissä yhteis- ja ICT-hankinnoissa. Hankintapäällikkö päättää kaupungin keskitetyistä yhteishankinnoista. Hallintosäännön 47§:n mukaan keskitetyllä yhteishankinnalla tarkoitetaan hankintaa, joka palvelee useampaa kaupungin toimialaa, konserniyhteisöä tai koko kaupunkikonsernia. Tässä hankinnassa on kyse useampaa kaupungin toimialaa palvelevasta palveluhankinnasta.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin yhdyskuntatekniikan rakennuttajapäällikkö Jani Riihiniemi ja Napapiirin Vesi Oy:n rakennuttamispäällikkö Jukka Tiuraniemi:

Rovaniemen kaupungin Tekniset palvelut ja Napapiirin Vesi Oy ovat pyytäneet kokonaishintatarjousta Koulukujan ja Pajatien kadun ja vesihuollon peruskorjauksen rakennuttamis- ja työmaavalvontapalveluista.

Kyseessä on kertahankintana tehtävä toimeksianto. Sopimus astuu voimaan, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen.

Toimeksianto päättyy, kun tehtävä on suoritettu ja vastaanotettu hyväksytysti.

Hankintaan sovelletaan Rovaniemen kaupunkikonsernin pienhankintaohjeita ja hankinta kilpailutettiin rajoitettua hankintamenettelyä käyttäen.

Määräaikaan 12.3.2024 klo 15:00 mennessä saapui yhteensä kolme tarjousta. Tarjouksen jättivät:

- Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

- Ramboll CM Oy

- Sitowise Oy

Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajan tuli täyttää kaikki tarjouspyynnössä soveltuvuudelle asetetut vaatimukset tullakseen hyväksytyksi tarjousten käsittelyn seuraavaan vaiheeseen. Tarjoajat vakuuttivat täyttävänsä kaikki lakisääteiset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset soveltuvuudelle asetetut vaatimukset. Tilaaja selvittää valitulta tarjoajalta pyydetyt selvitykset ja todistukset viimeistään ennen hankintasopimuksen allekirjoittamista.

Toisessa vaiheessa tarkastettiin tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Tarjoukset todettiin tarjouspyynnön mukaiseksi.

Päätös

Päätän yhdyskuntatekniikan esityksen mukaisesti, että rakennuttamis- ja valvontatyö hankitaan edullisimman kokonaishinnan antaneelta Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:ltä. Tarjousten vertailutaulukko on päätöksen liitteenä.    

Allekirjoitus

Hankintapäällikkö Satu Räisänen

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut