§ 31 Kiinteistö- ja hallintosihteerin toimen täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2024-622

Päätöspäivämäärä

30.4.2024

Päätöksen tekijä

Henkilöstö- ja hallintojohtaja

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskuksessa on ollut haettavana kiinteistö- ja hallintosihteerin toistaiseksi voimassa oleva toimi 1.6.2024 alkaen. 

Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, ja TE-toimiston ja Rovaniemen kaupungin www-sivuilla. Hakuaika alkoi 3.4.2024 ja päättyi 17.4.2024.

Toimen kelpoisuusehtona oli tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto. Hakijoilta odotettiin hyviä tiimityöskentelytaitoja, toimisto-ohjelmien (Microsoft Office/Google) riittävän tason hallintaa, sekä oma-aloitteista asennetta. Tehtävien hoidossa katsottiin etua myös hyvistä vuorovaikutustaidoista,  huolellisuudesta ja täsmällisyydestä.

Toimeen määräajassa hakeneita oli 30. Hakijoista valittiin haastatteluun kolme hakijaa hakuasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Haastattelut suoritettiin 23.4.2024 haastatteluryhmän toimesta, johon kuuluivat rakennuspäällikkö Juha Välitalo, hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg ja kiinteistömanageri Lauri Lehtinen. 

Haastatelluista hakijoista tradenomi Oona Kurth osoitti parhaiten kykyä ja osaamista tehtävän hoitamiseen. Hänen vahvuuksinaan nousi esiin monipuolinen osaaminen kiinteistö- ja hallintosihteerin tehtäväkuvauksessa listatuista työtehtävistä. Lisäksi hän osoitti haastattelussa aktiivisuutta, järjestelmällisyyttä, sekä kehityskelpoisuutta. Hänellä todettiin haastattelujen yhteydessä olevan hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Näin ollen Kurthin voidaan katsoa parhaiten täyttävän kiinteistö- ja hallintosihteerin hakuilmoituksessa ilmoitetut eduksi katsottavat tekijät. 

 

Päätös

Päätän, että kiinteistö- ja hallintosihteerin toimeen valitaan tradenomi (AMK) Oona Kurth.

Allekirjoitus

Henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä

Organisaatiotieto

Omistajaohjaus-, tila-, laki- ja hankintapalvelut