§ 60 Napapiirin peruskoulu / pt. tuntiopettaja / valintapäätös

Lataa 

ROIDno-2024-1839

Päätöspäivämäärä

3.5.2024

Päätöksen tekijä

Rehtori Napapiirin yläaste

Päätöksen peruste

Valittava henkilö on tehtävään kelpoinen. Hänellä on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Hän on organisointikykyinen ja aloitteellinen sekä hyvin kehittämishaluinen. Hänen työskentelytapansa on oppilaslähtöinen, ja hänellä on hyvä opetussuunnitelman tuntemus. Hänellä on erityisen vahva Napapiirin peruskoulun toimintakulttuurin tuntemus ja erinomainen oppilaantuntemus.

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin koulutuspalvelut on saanut erillisrahoitusta tasa-arvon edistämiseen (resurssiopetus ja koulukoutsitoiminta). Napapiirin peruskoulussa koulukoutsin tehtäviin kuuluu lisäksi resurssiopettajan töitä ja katsomusaineiden opetusta. Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on hyvä oppilaantuntemus, toimintakulttuurin tietämys sekä halu kehittää toimintaa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään opettajankelpoisuuden lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta, organisointikykyä ja aloitteellisuutta. Sen lisäksi edellytetään monipuolisia pedagogisia taitoja, oppilaslähtöistä työotetta ja opetussuunnitelman hyvää tuntemusta.

Päätös

Napapiirin peruskoulun päätoimisen tuntiopettajan tehtävään 1.8.2024 - 31.7.2025 valitaan KM Katri Sarpola.

Allekirjoitus

Jaakko Sarmola, vs. rehtori

Organisaatiotieto

Koulutuspalvelut