§ 28 KVTES:n mukaisten henkilökohtaisten lisien myöntäminen LS liitteen 5 soveltamisalalla 1.6.2024 lukien

Lataa 

ROIDno-2024-2676

Päätöspäivämäärä

18.6.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Tekniset palvelut

Päätöksen peruste

Kaupunginhallitus 19.10.2020 341§, Rovaniemen kaupungin hallintosäännön henkilöstöasioiden toimivaltaa koskevan luvun 6 jatkodelegointi
Elinvoimalautakunta 25.1.2022 § 9, Toimivallan delegointi elinvoimapalvelut toimialalla lisien osalta
Ympäristölauta 26.1.2022 § 15, Toimivallan delegointi elinvoimapalvelut toimialalla lisien osalta

Kuvaus

Työnantajan ja Jukon välisessä LS:n soveltamisalaa koskevassa järjestelyerän sekä paikallisen kehittämisohjelmaerän jakamisesta käydyssä neuvottelussa on sovittu, että LS:n liitteen 5 soveltamisalalla otetaan käyttöön henkilökohtaisen lisän järjestelmä 1.6.2024 alkaen. Neuvottelussa todettiin, että LS:n henkilökohtaiseen lisään sovelletaan samoja kaupungin työsuorituksen arvioinnin periaatteita, kuin KVTES:n soveltamisalalla. Työnantaja päättää henkilökohtaisten lisien myöntämisestä työsuorituksen arvioinnin perusteella ja henkilökohtaisen lisän myöntämisestä päättäminen tapahtuu tekniset palvelut -toimialan toimivallan delegointipäätösten mukaisesti.

Henkilökohtaisiin lisiin on käytettävissä 750 €. Yhden lisän suuruus 75 € / kk ja lisät myönnetään takautuvasti 1.6.2024 lukien.

Henkilökohtainen lisä myönnetään työsuorituksen arvioinnin perusteella. Terveysvalvonnan johtaja on suorittanut arvioinnin henkilöstöyksikön ohjeistuksen mukaisesti kokonaisarviointina. Työsuorituksen kokonaisarvioinnissa arvioinnin kohteena ovat ammatinhallinta (ammattitaito, monitaitoisuus, sijaistaminen, muiden avustaminen), työn tuloksellisuus (työn tehokkuus, työn laatu, luotettavuus, oma-aloitteisuus) sekä yhteistyökyky ja kehityskyky.

Henkilökohtaiset lisät esitetään myönnettäväksi liitteen mukaisesti. 

Liitteet: 1 LS liite 5 henkilökohtaiset lisät 1.6.2024 (ei julkinen)

Henkilöstöjohtajan sijaisen lausunto: Ei huomauttamista.

Päätös

Päätän myöntää LS liitteen 5 soveltamisalan henkilökohtaiset lisät liitteen mukaisesti 1.6.2024 alkaen.

Allekirjoitus

Toimialajohtaja Pertti Onkalo

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut