§ 10 Toimistoisännöitsijän toimen täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2024-622

Päätöspäivämäärä

31.5.2024

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin tilapalvelukeskuksessa on ollut toimistoisännöitsijän (vakanssinumero 44900024) toistaiseksi voimassa oleva toimi auki 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Toimi oli haettavana sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, TE-toimiston ja Rovaniemen kaupungin www-sivuilla. Hakuaika alkoi 3.4.2024 ja päättyi 17.4.2024.

Toimen kelpoisuusehtona oli tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto. Hakijoilta odotettiin hyviä tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisutaitoja, toimisto-ohjelmien (Microsoft Office/Google) sujuvaa hallintaa, sekä aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Tehtävien hoidossa katsottiin olevan etua myös hyvistä vuorovaikutustaidoista, huolellisuudesta ja täsmällisyydestä sekä työkokemuksesta vastaavista työtehtävistä.

Toimeen määräajassa hakeneita oli 20. Hakijoista valittiin haastatteluun kaksi hakijaa hakuasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Haastattelut suoritettiin 8.5.2024 haastatteluryhmän toimesta, johon kuuluivat rakennuspäällikkö Juha Välitalo, hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg ja kiinteistömanageri Lauri Lehtinen. 

Haastatelluista hakijoista rakennusinsinööri Teemu Ylisaukko-oja osoitti kykyä ja osaamista tehtävän hoitamiseen. Hänen vahvuuksinaan nousi esiin osaaminen toimistoisännöitsijän tehtäväkuvauksessa listatuista työtehtävistä. Lisäksi hän osoitti haastattelussa järjestelmällisyyttä ja kehityskelpoisuutta. Hänellä todettiin haastattelujen yhteydessä olevan hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Näin ollen Ylisaukko-ojan voidaan katsoa parhaiten täyttävän toimistoisännöitsijän hakuilmoituksessa ilmoitetut eduksi katsottavat tekijät.

Päätös

Päätän, että toimistoisännöitsijän toimeen valitaan rakennusinsinööri (AMK) Teemu Ylisaukko-oja. 

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 
Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut Antti Määttä

Organisaatiotieto

Konsernihallinto