§ 9 Määräaikainen koulunkäynninohjaaja/ Viirinkankaan koulu

Lataa 

ROIDno-2024-2390

Päätöspäivämäärä

30.5.2024

Päätöksen tekijä

Koulunjohtaja Viirinkankaan koulu

Päätöksen peruste

Perusteluina valinnalle on valittavan hakijan Viirinkankaan koulun tarpeeseen sopiva osaaminen, haastattelussa osoitettu soveltuvuus  ja kelpoisuusehtojen täyttyminen.

 

Kuvaus

Rovaniemen kaupungin koulutuspalveluissa on ollut haettavana lukuvuodelle 2024-2025 koulunkäynninohjaajien määräaikaiset toimet.

Määräaikaisuuden perusteena on Rovaniemen kaupungin palvelurakenteen ja oppilasmäärissä tapahtuvat muutokset.

Koulunkäynninohjaajat toimivat ohjaajina perusopetuksen 1.-9. luokka-asteilla koulun tarpeen mukaisesti sekä iltapäivätoiminnassa. Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti koulunkäynninohjaajan sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajanammattitutkinto tai erityisammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinenperustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta sekä organisointikykyä ja aloitteellisuutta. Arvostamme kykyä toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa koulunkäynninohjaajan tehtävissä ja moniammatillisessa työyhteisössä. 

Hakuaika päättyi 6.5.2024. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

 

 

 

 

 

Päätös

Viirinkankaan koulun määräaikaisen koulunkäynninohjaajan toimeen, ajalle 5.8.2024- 30.5.2025 valitaan koulunkäynninohjaaja Amanda Alatalo edellä mainituilla perusteilla. Palkanmaksu määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työnteko ja palkanmaksu keskeytyvät koulujen loma-ajoiksi.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

 

Allekirjoitus

Sari Alatervo, koulunjohtaja

Organisaatiotieto

Koulutuspalvelut