Tarkastuslautakunta, kokous 1.7.2024

Esityslista on tarkastettu

§ 71 Yhteisseminaari Lapin hyvinvointialueen ja Kemin kaupungin tarkastuslautakuntien kanssa

ROIDno-2022-4600

Valmistelija

  • Juuso Kataja, tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Perustelut

Rovaniemen kaupungin, Lapin hyvinvointialueen ja Kemin kaupungin tarkastuslautakuntien alaiset viranhaltijat ovat valmistelleen tarkastuslautakuntien yhteisseminaaria. Seminaarin tarkoituksena on lautakuntien välisen yhteistyön käynnistäminen, verkostoituminen ja lautakuntien yhteisarvioinnin evästäminen. Seminaarin teemaksi on valmisteltu hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen kuntien ja hyvinvointialueen yhdyspinnoilla.

Seminaarin ajankohta on torstai 12.9.2024 ja paikkana on Lapin hyvinvointialueen Lapin keskussairaalan auditorio Rovaniemellä.

Ilmoittautumiset pyydetään perjantaihin 23.8.2024 mennessä kaupunkitarkastaja Maiju Pyörälälle, maiju.pyorala@rovaniemi.fi. Seminaariin on mahdollista osallistua myös etänä Teamsin välityksellä. Seminaariin voivat osallistua varsinaiset tarkastuslautakunnan jäsenet ja heidän estyneenä ollesssaan tilalle voi ilmoittautua hänen henkilökohtainen varajäsenensä. Täten esteilmoitukset tulee tehdä hyvissä ajoin.

Seminaarin kustannuksista vastaa kukin tarkastuslautakunta omalta osaltaan. Kustannukset Rovaniemen kaupungin tarkastuslautakunnan osalta muodostuvat hallintosäännön mukaisista kokouspalkkioista, mahdollisista ansiomenetyksistä sekä seminaaripäivän ruokailusta. 

Seminaarin ohjelma on liitteenä. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Seminaarin vahvistettu ohjelma tuodaan tarkastuslautakunnalle tiedoksi elokuun kokoukseen.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Juuso Kataja, tarkastuspäällikkö, juuso.kataja@rovaniemi.fi

Tarkastuslautakunta päättää osallistua tarkastuslautakuntien yhteisseminaariin 12.9.2024 Rovaniemellä. Tarkastuslautakunta merkitsee seminaarin ohjelman tiedoksi.