§ 9 Asiantuntijapalvelun hankinta elintarvike- ja huoltovarmuus

Lataa 

ROIDno-2024-2869

Päätöspäivämäärä

28.6.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja Elinvoimapalvelut

Päätöksen peruste

Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon 60.000 € (alv 0%). Hankintaohjeen mukaisesti alle 10.000 €:n pienhankinta voidaan suorittaa suorahankintana. Hankinta vaatii erityisosaamista elintarviketeollisuuden ja kaupan kehittämisestä.

Kuvaus

Kaupungin tavoitteena on kaupunkistrategian mukaisesti houkutella kaupunkiin uusia investointeja. Kasvuohjelmassa erityiseksi painopisteeksi on nostettu teollisuuden yritysympäristön kehittäminen. Huoltovarmuuden ja toimivaan logistiikkaan liittyvä elintarvike- ja siihen liittyvä muu tuotantotoiminta on katsottu olevan potentiaalinen investointikohde, jonka editämiseen panostetaan poikkihallinnollisesti. 

MH Compass Oy on keskittynyt yritysten, erityisesti elintarviketeollisuuden ja kaupan kehittämiseen sekä oikeiden kumppaneiden löytämiseen viennissä ja tuonnissa. Elinvoimapalvelut on pyytänyt MH Compass Oy:ltä tarjousta asiantuntijapalveluista tilanneanalyysistä sekä potentiaalisten toimijoiden kontaktoinnista. MH Compass Oy:ltä saatu tarjous on suuruudeltaan 9420 € (alv 0%). 

Päätös

Tilaan MH Compass Oy:ltä huoltovarmuuteen ja elintarvikkeiden toimivaan logistiikkaan liittyvää asiantuntijapalveluita tarjouksen mukaisesti 9420 € (alv 0%). Tilattavasta työstä laaditaan erillinen sopimus ja työn toteuttamista ohjataan kaupungin poikkihallinnollisessa yhteistyössä.

Allekirjoitus

vs. toimialajohtaja Samppa Määttä

Organisaatiotieto

Tekniset palvelut