§ 10 Älä jää lammen rannalle -hankkeen hanketyöntekijän valinta

Lataa 

ROIDno-2023-4025

Päätöspäivämäärä

19.7.2024

Päätöksen tekijä

Kirjastonjohtaja

Päätöksen peruste

Päätösvallan delegointi vapaa-ajan palveluissa.

Kuvaus

Rovaniemen kirjasto- ja nuorisopalvelut ovat hakeneet Lapin aluehallintovirastolta kehittämisavustusta hankkeeseen Älä jää lammen rannalle: Vaaranlammen monitoimitalon yhteistoiminnan malli. Hankkeessa luodaan yhteiset toimintamallit ja periaatteet Rovaniemen Korkalovaaran lähiöalueella sijaitsevaan Vaaranlammen monitoimitaloon, joka valmistuu syksyksi 2025. Hanke vahvistaa monitoimitalon eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja luo toimintamallit, jotka tasa-arvoistavat tilojen käyttömahdollisuuksia. Hankkeessa syntyvien yhteisten sääntöjen kautta monitoimitalosta tulee turvallinen tila kaikille monitoimitalon käyttäjille. Hankkeen tuloksena monitoimitalon toimijoiden välinen yhteistyö tiivistyy. Monitoimitalon yhteistoimintamalli selkeyttää toimijoiden välistä kommunikointia ja yhteistyötä, ja luo vahvan pohjan ja toimintaperiaatteet koko lähiöalueen asukkaita palvelevalle yhteiselle tilalle.

Hankkeelle on myönnetty kehittämisavustusta seuraavasti:
Kirjastopalvelut 20 900,00 80% omarahoitusosuudella
Nuorisopalvelut 14 200,00 90% omarahoitusosuudella

Hankkeessa on varattu määräraha työntekijälle. Kirjastopalveluista on mahdollista irrottaa hanketyöhön työntekijä, jolla on kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hankeosaamista. Lisäksi hänen tämän hetkinen pääasiallinen työskentelypaikkansa on Ounasrinteen kirjasto joka sijaitsee Ounasrinteen monitoimitalolla joten hänellä on kokemusta ja osaamista työskentelystä monitoimitalolla. 

 

Päätös

Päätän, että hankekoordinaattorina Älä jää lammen rannalle: Vaaranlammen monitoimitalon yhteistoiminnan malli -hankkeessa työskentelee kirjastonhoitaja FM Laura Herva ajalla 5.8.2024 - 31.7.2025.

Allekirjoitus

Nina Sipola
Kirjastonjohtaja

Organisaatiotieto

Vapaa-ajan palvelut