§ 13 Hallinnon assistentin toimen täyttäminen

Lataa 

ROIDno-2024-2912

Päätöspäivämäärä

5.7.2024

Päätöksen tekijä

Vastuualuepäällikkö Henkilöstö- ja hallintopalvelut

Päätöksen peruste

Kj 28.2.2023 § 8

Kuvaus

Hallinnon assistentin toimi (11400011) on ollut julkisesti haettavana Kuntarekryssä, TE-palvelujen sivuilla sekä Rovaniemen kaupungin verkkosivuilla ja intrassa aikavälillä 3.6.-17.6.2024. Haussa noudatettiin anonyymiä rekrytointimenettelyä. 

Kelpoisuusvaatimuksena hallinnon assistentin toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, monitaitoisuutta ja joustavaa työskentelyotetta. Työnantaja katsoo eduksi englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli 58 ja hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin kuusi hakijaa. Haastattelijoina toimivat kaupunginsihteeri Eeva-Maarit Kujala ja riskienhallintapäällikkö, vs. vastuualuepäällikkö Johanna Aho. 

Hakuasiakirjojen, haastatteluiden sekä muiden esiin tulleiden seikkojen perusteella parhaiten hallinnon assistentin tehtävään soveltuu restonomi AMK Niina Crisostomo. Crisostomolla on hakemuksen perusteella monipuolisesti hallinnon assistentin tehtävän hoitamista tukevaa työkokemusta noin 12 vuoden ajalta. Hänen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitonsa on hyvä. Haastattelun perusteella Crisostomo on erittäin hyvä yhteistyökyky, hän on monitaitoinen ja hänen työskentelyotteensa on joustava. Crisostomo on koulutustaustansa, työkokemuksensa, kielitaitonsa sekä haastattelussa todettujen henkilökohtaisten ominaisuuksiensa puolesta vahvin hakija hallinnon assistentin tehtävään. Hakuprosessin perusteella hakijoista toiseksi vahvimpana hakijana haastatteluryhmä esittää varasijalle valittavaksi yhteiskuntatieteiden maisteri Milena Määttä-Lahtisen.

 

Päätös

Päätän 

  • vahvistaa vakanssin 11400011 nimikkeeksi hallinnon assistentti -nimikkeen sillä perusteella, että nimike kuvaa toimen tehtäväaluetta aiempaa hallintosihteerin nimikettä paremmin ja 
  • valitsen toimeen esittelytekstissä todetuilla perusteilla Niina Crisostomon ja varasijalle Milena Määttä-Lahtisen. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Allekirjoitus

Vastuualuepäällikkö Antti Määttä

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut