§ 1 Määräaikainen koulunkäynninohjaaja, vakanssinumero 74546030, Nivankylän koulu

Lataa 

ROIDno-2024-3145

Päätöspäivämäärä

8.8.2024

Päätöksen tekijä

Koulunjohtaja Nivankylän koulu

Päätöksen peruste

Haastatteluryhmän esitys: Esitämme, että koulunkäynninohjaajan määräaikaiseen tehtävään lukuvuodelle 2024-2025, vakanssinumerolle 74546030, valitaan Anette Ekholm, sijoituskouluna Nivankylän koulu.

Perusteluna esitykselle ovat hakuilmoituksessa edellytettyjen kriteerien täyttyminen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haastattelussa esille tulleet vahvuudet.

Kuvaus

Rovaniemen kaupunki hakee 11 koulunkäynninohjaajaa lukuvuodelle 2024-2025 avoimiksi jääneisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävien sijoituspaikkoja ovat Korkalovaaran peruskoulu, Muurolan peruskoulu, Nivankylän koulu, Ounasjoen peruskoulu, Ounasvaaran peruskoulu, Rantavitikan peruskoulu ja Saaren koulu.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto, koulunkäynninohjaajan ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Valittavilta henkilöiltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämishalukkuutta ja aloitteellisuutta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sopeutumiskykyä arjen muuttuviin tilanteisiin ja opetusryhmiin sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Eduksi katsotaan viittomakielen taito, korvaavien kommunikaatiomenetelmien hallinta sekä aikaisempi kokemus koulunkäynninohjaajien tehtävistä.

Toimi on ollut haettavana osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry, ja Rovaniemen kaupungin ilmoitustaululla. Viimeinen hakupäivä oli 28.7.2024. Määräaikaan mennessä tehtäviin tuli 53 hakemusta.

Määräaikaisuuden perusteena on Rovaniemen kaupungin myöntämä resurssi lukuvuodelle 2024 - 2025.

Päätös

Rovaniemen kaupungin määräaikaiseen koulunkäynninohjaajan toimeen, vakanssinumero 74546030, ajalle 7.8.2024-31.5.2025, valitaan Anette Ekholm, sijoituskouluna Nivankylän koulu.
Perusteluna valinnalle ovat hakuilmoituksessa edellytettyjen kriteerien täyttyminen sekä haastattelussa esille tulleet hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Allekirjoitus

Vesa Haapala, koulunjohtaja Nivankylän koulu

Organisaatiotieto

Koulutuspalvelut